Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощщщщ. Ще ме водят на театър!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощщщщ. Ще ме водят на театър!!!

Мани, не му пишете. Отишел е, то се види. И то по ракиено време......Б@си излагацията....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Мани, не му пишете. Отишел е, то се види. И то по ракиено време......Б@си излагацията....
      Е, излагация, как да кажеш че нЕма такова животно, ако не си вдигнал глава към жирафа
      А може да реши, че има изящна шия

Коментар

Мисля театъра е по-малкото зло от симфоничен концерт... Така че се смятай късметлия - ще живейш дълго !!! Амин!
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Не съм стъпвал на такова место от ученикАко не се върна прощавайте другари........
          леле Старо загазил си го точно онзиден и мен ме поткараха на съцото мероприятие ама ми се размина та ме заведоха на кино не че не го преспах това озвучаване нешто кофти ми идва имах чуството че този стол се местеше нафсякъде.
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Малиии! Абе театрофоби с театрофоби такива, оставете старото да се наслади на високото изкуство, да блаженства пред нетленния гении на автора, режисьора и купчината артисти, да изпита духовен оргазъм от проведената в елитно общество вечер!
            Аз селянина със селянин миналата година вервайте ми - хОдих! Оживях!
            От една година ми врънкат - айде пак! Ще се предам в някой момент!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Абе, ора-а. Аз ходим често. Пък не съм умрел.
              П.П. И ракията си пия редовно.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Не съм стъпвал на такова место от ученикАко не се върна прощавайте другари........
                Кой бе, зетя ли?

Кат са върнеш, вземи мини да се видим да побъбрим, знаеш къде

Като се замисля, ще вземе да ти хареса, та после неможем да те откъснем от там
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

А стига, бе! Що го подкукуросвате Старото? Толко си е убаво на театър, само дано да е комедия, де ..........
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Току що се прибрах на село поех въздух като кон само дето не изцвилихНахраних зайците и си седам на салата.Радвам се че имам толкова приятели загрижени за душевното ми здраве.Сполай ви дано и вие ходите на театър да видите какво е чудо

Сега по темата защо ми се наложи да изтърпя стоически това за мене мъчение за други радост;Днеска беше първата постановка на малката щерка нали е втори курс в НАТФИЗ сценография.Та в учебния театър сценография и костюми тя и една нейна съученичка.Театрото Дамата с камелиите малко видоизменено сигурно така трябва.Ох едвам изтърпях просто не обичам театри „за разлика от жена ми която беше на седмото небе“Друго ми направи лошо впечатление пошъл език псувни и недвусмислени жестове и една песен изпята от един юнак с цело гърло за х...й чепат и кво щел да прави.Да пееше това пиян сред сродни души как да е ама на сцената слабо брат

Абе уцелехмесигурно що си мислех за утрешния траял в Самоков как ше се кефим

Дано не ме водат скоро пак че ужаса отделно да си свалиш работните дрехи където си си свикнал с тех и да те облечат параден
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А добре дошъл!

Коментар

Току що се прибрах на село поех въздух като кон само дето не изцвилихНахраних зайците и си седам на салата.Радвам се че имам толкова приятели загрижени за душевното ми здраве.Сполай ви дано и вие ходите на театър да видите какво е чудо

Сега по темата защо ми се наложи да изтърпя стоически това за мене мъчение за други радост;Днеска беше първата постановка на малката щерка нали е втори курс в НАТФИЗ сценография.Та в учебния театър сценография и костюми тя и една нейна съученичка.Театрото Дамата с камелиите малко видоизменено сигурно така трябва.Ох едвам изтърпях просто не обичам театри „за разлика от жена ми която беше на седмото небе“Друго ми направи лошо впечатление пошъл език псувни и недвусмислени жестове и една песен изпята от един юнак с цело гърло за х...й чепат и кво щел да прави.Да пееше това пиян сред сродни души как да е ама на сцената слабо брат

Абе уцелехмесигурно що си мислех за утрешния траял в Самоков как ше се кефим

Дано не ме водат скоро пак че ужаса отделно да си свалиш работните дрехи където си си свикнал с тех и да те облечат параден
                        Тъкмо се бех притеснил за тебе...Знам колко е кофти да те водят некъде на сила...Мене госпожата ме помъкна на концерта на Енрике Иглесиас...Едвам го изтърпех!А наздраве,Старо!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Старо, некак... духовно извисен ... ми се гледаш... Не знам дали ще може вече да си говорим/пишем с тебе...!?
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абе за дипломирането може пак да те заведат . За другото не се тревожи, все пак това не е било съвсем професионална постановка. А за простотията човешка .............. сещам се за поговорката ''какво ти разбира прасето от кладенчова вода''.
                            А иначе, доколкото те познавам, представям си с какъв кеф и облекчение си нахранил душичките в зайчарника и си се отпуснал на блага ракия и дебела салата.
                            Ох, блазе ти! Абе ша ма какараш накрая само заради тия зайци да дойда до там .
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Старо, след като жената е доволна значи всичко е наред! Другото е суета.
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                                Ох, блазе ти! Абе ша ма какараш накрая само заради тия зайци да дойда до там .
                                Зайците на Тони са като агнета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X