Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой скоро минавал ли е София - Якоруда по този път?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой скоро минавал ли е София - Якоруда по този път?

Вижте от къде ме прекарва виамишлен! За по-кратко с кола:
    http://www.viamichelin.com/web/Itine...routeConso=5.6

От: Някой скоро минавал ли е София - Якоруда по този път?

Доскоро и на картите дето се продаваха в ШЕЛ този път беше отбелязан като редовен и ако не се лъжа второкласен... Иначе аз съм минавал... уникален е..., но не беше скоро..., сега ще е доста по -трудно минаването..., най-малко заради полицаите на бариерата на изхода от Бели Искър...
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Доскоро и на картите дето се продаваха в ШЕЛ този път беше отбелязан като редовен и ако не се лъжа второкласен... Иначе аз съм минавал... уникален е..., но не беше скоро..., сега ще е доста по -трудно минаването..., най-малко заради полицаите на бариерата на изхода от Бели Искър...
      То и аз съм го минавал няколко пъти, ама последно преди 3 години, си беше бая хард, за Спортиджа. Иначе преди и със ЗАЗ и с 2105 съм го минавал.

Коментар

Когато аз за последно съм го минавал, беше започнал доста да обраства... Ако някой не се е грижил напоследък за него (в което се съмнявам) вероятно вече преминаването ще е доста сложно... Макар че точно този път, е и пожарозащитна линия та не се знае...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
          Когато аз за последно съм го минавал, беше започнал доста да обраства... Ако някой не се е грижил напоследък за него (в което се съмнявам) вероятно вече преминаването ще е доста сложно... Макар че точно този път, е и пожарозащитна линия та не се знае...
          Обрастването е последното, дето ме притеснява. Резачката е в багажника. По- скоро, много беше изровен.

Коментар

Питането още е актуално!
            Може и за обратната посока да се сподели.
            Последно редактирано от Пенчо; 15-11-10, 21:07. Причина: допълване

Коментар

Наистина ли никой не е пробвал?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Наистина ли никой не е пробвал?
                Пътят минава през охранявана вододайна зона и територията на парк "Рила". Преди 3 години група, която беше минала с разрешение на охраната на вододайната зона, си имаше проблеми с охраната на парка.
                Като ти гледам мераците да размахваш резачка в национален парк, може и ти да си уредиш весело преживяване с паркова охрана.

Иначе откъм Якоруда пътят до хижа "Грънчар" е безпроблемен и за леки коли. От хижата до разклон "Джанка", където почва забранената вододайна зона, пътят също беше нормално проходим, но на места има прорастнал много як клек, който не прощава на боята.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Пътят минава през охранявана вододайна зона и територията на парк "Рила". Преди 3 години група, която беше минала с разрешение на охраната на вододайната зона, си имаше проблеми с охраната на парка.
                  Като ти гледам мераците да размахваш резачка в национален парк, може и ти да си уредиш весело преживяване с паркова охрана. Че е забранена, вододайна зона, прав си.

Иначе откъм Якоруда пътят до хижа "Грънчар" е безпроблемен и за леки коли. От хижата до разклон "Джанка", където почва забранената вододайна зона, пътят също беше нормално проходим, но на места има прорастнал много як клек, който не прощава на боята.
                  Ха, те, че са "калпави" парка, "калпави" са..Но до сега където съм се скитал, не съм е преследвали Е само веднъж..
                  Пенчо, не знам как е до Яз.Бели Искър, но до Бели Искър съм слизал с нивето(от страна, на Грънчар), пътя е тесен вярно, но ще минеш, малко с риск за боята, ноо... Горе на билото има голям знак "ЗАБРАНЕНО за МПС"..Но като им гледам охраната на пътя, направо не знам Че е забранена, вододайна зона, прав си. .Може и най-човешки да се говори с охраната, разбрани момчета са.Стига да отидете до тях живи, че стрелят на месо Но не вярвам, да почнат да стрелят, по колата, ей така си
                  Колкото от грънчар на долу, там без проблем Ако нещо кажи да се разровя по старите номера, да звънна, на хижаря на грънчар да говори с тях??Той ми е приятелче, голямо Но ще говоря ако си ида, тая събота или неделя, че не му знам на изуст номера..
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 17-11-10, 18:59.
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Явно говорим на различни езици. Не искам да отсичам парка!!! Не искам да пикам във водата, дето я пия.
                    Забрана за преминаване по този път няма. Питам за състояниянието му.
                    Ако някой знае де!

Коментар

Явно говорим на различни езици. Не искам да отсичам парка!!! Не искам да пикам във водата, дето я пия.
                      Забрана за преминаване по този път няма. Питам за състояниянието му.
                      Ако някой знае де!
                      По слухове, до Бели Искър е Асфалтиран..Но колко е вярно, не знам..Натам си го знаеш Надявам се..
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Забрана за преминаване по този път няма. Питам за състояниянието му. Ако някой знае де!
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1140412-1.JPG
Прегледи:1
Размер:146.9 КБ
ID:5229301

Не знам ти на какъв език говориш, обаче на посочената със стрелката табела миналата година на 25 юли прочетох, че оттам започва вододайна зона и преминаването на МПС е забранено, което на български език ми звучи като достатъчно недвусмислена забрана.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

И в двете посоки има големи, ясни, забранителни табели. Абсолютно е забранено преминаването, табелите са разположени така, че не може да бъдат подминати, от страна на Бели Искър, пътят е затворен още на края на селото и има бариера. Така е от много години насам.
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            [ATTACH=CONFIG]271753[/ATTACH]

Не знам ти на какъв език говориш, обаче на посочената със стрелката табела миналата година на 25 юли прочетох, че оттам започва вододайна зона и преминаването на МПС е забранено, което на български език ми звучи като достатъчно недвусмислена забрана.
                            Прав си!!Точно тая табела вече не се вижда апсолютно нищо, има нова.На нея е нарисувана кола и задраскана, аз като начинаещ шофер.си я обеснявам, че е забранено минаването на МПС Сега като видях тази снимка, се сетих, как обикалях по билото..По този път от задницата на там, имаше едно стръмно(направо отвесно)Та виках на дядката дай да я спуснем от тука?Ще мине ли??Ама тогава в началото, още като се учех..От тука се открива и гледка към едно езерце, над грънчар??Видяхте ли го??
                            Пенчо, аналог на тази забранена вододайна зона е, Рибното езеро, видял ли си знака на нехтеница, точно до хижата на парка??Инак от години знам, че е забранен..
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                              Пенчо, аналог на тази забранена вододайна зона е, Рибното езеро, видял ли си знака на нехтеница, точно до хижата на парка??Инак от години знам, че е забранен..
                              Знам. Нали от него се водоснабдява Якоруда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X