Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е тази змия...марка,модел.....!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква е тази змия...марка,модел.....!

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Не знам може..На мен така ми викат, така знам, знам, че има и 2ник, но не знаех, че така се казва
    Такава от снимката не съм виждал..
    Това, дето го е снимал Ронин, си е сърнела, ама класика.
    Дай боже всеки му, ама да не ги скубе!
    Двойник няма. Или трябва да си малко сляп.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Това, дето го е снимал Ронин, си е сърнела, ама класика.
      Дай боже всеки му, ама да не ги скубе!
      Двойник няма. Или трябва да си малко сляп.
      Не в буквалния смисъл за двойник просто наподобяваща на нея гъба.. имах в предвид А пък не знам, може и да съм сляп вече
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колега кажи къде беше на разходка, че и на мен ми се ходи за гъби може и на лично, ако искаш може да се видим и на по кафе някъде из Пловдив.
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Освен да вземем да се организираме всичките братя от Пловдив и хоп за гъби
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            Колега кажи къде беше на разходка, че и на мен ми се ходи за гъби може и на лично, ако искаш може да се видим и на по кафе някъде из Пловдив.
            Днес имаше много такива сърнели както уточнихме ,от село Песнопой посока Баня на чукурлийския баир не на първата отбивка горе а на втората долу след моста има насип и през него се излиза на един асфалт който преди да свърши до асфалтовата база има отбивка в ляво през къра пътя го има в офрм топо с червено за джип и там на високото в храстите имаше много в отлично здраве....!

Утре пак заминавам в командировка по Старозагорския край....!Инъче с удоволствие...Аз не ги познавам и не бих отказал помощ с гъбите...!
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
              Имал си късмет,те сега вече са мудни защото вече времето е студено,жалко че не си снимал опашката.Края на опашката е зелен,това е отровата.Бях чел някъде,че 20% от хората издържат на отровата на пепелянката без никакви серуми и лекарска намеса.Преди 2 години мой работник го ухапа пепелянка за 15 мин започна да усеща болка в стомаха(това било признак) но на 20 минута вече го бях откарал в спешна помощ и всичко се размина леко.
              На отровата издържат по-скоро 99% от възрастните, дори и повечето деца, не е чак толкова отровна. Всъщност, за щастие, въобще си нямаме смъртоносни змии у нас. Обаче има голяма опасност от алергична реакция, която също може да бъде фатална. Опасност от такава, дори по-голяма, отколкото към самата отрова, има и към серума, дори е по-вероятно да умреш от него, отколкото от отровата, така че принципно се избягва и той. Основно се взимат силни антиалергени и антибиотици, защото продължителната и гадна инфекция е почти, да не кажа съвсем, сигурна.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                На отровата издържат по-скоро 99% от възрастните, дори и повечето деца, не е чак толкова отровна. Всъщност, за щастие, въобще си нямаме смъртоносни змии у нас. Обаче има голяма опасност от алергична реакция, която също може да бъде фатална. Опасност от такава, дори по-голяма, отколкото към самата отрова, има и към серума, дори е по-вероятно да умреш от него, отколкото от отровата, така че принципно се избягва и той. Основно се взимат силни антиалергени и антибиотици, защото продължителната и гадна инфекция е почти, да не кажа съвсем, сигурна.
                Това се мъча да обясня в няколко теми за змии.В България смъртоносно отровни змии няма или поне няма за 99% от нормално развитите хора.Опасноста както е казал Заарин е повече от алергична реакция,неправилно третиране със серуми, лекарствени средства и най вече инфекции,колкото до легендите за преследвани от отровни змии в България хора те са по скоро в сферата на уплахата на същите от колкото реални.Двете най-отровни змии в България са пепелянка и усоининца,те са доволно мудни и страхливи за да преследват човек,не биха ухапали човек без реална причина най-често убезпокояването им(настъпване,и разни необмислени заигравки с тях).Повечето змии гледат да си пестят отровата за плячка с която да се нахранят,а не с безразборно хапане на хора.Злобните и преследващи видове змии вобще ги няма по нашите ширини.Горните думи не значат че те са добрички пуделчета напротив,просто не се закачайте с тях ако не искате неприятни усещания,изтребването на змиите не води до нищо хубаво така че видите ли я ако можете и ви се иска снимаите ако ви гони фобия от змии беж да ви няма,знайте че змията има по голяма фобия от хора от колкото ние от нея.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Вкусни са сърнелите......а за печурките "вкусни" е слабо казано!

http://img171.imageshack.us/img171/8380/1003242e.jpg

Коментар

........и като се ходи за гъби винаги може да срещнеш и такива хубавци!

http://img245.imageshack.us/img245/8805/1003234i.jpg

Коментар

Автора на темата видял някаква си пепелянка, нищо не струва.
                      Да дойде в къщи и ще му покажа Кралска кобра.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                        Автора на темата видял някаква си пепелянка, нищо не струва.
                        Да дойде в къщи и ще му покажа Кралска кобра.
                        Майкале, да нямаш предвид жената???
                        Щот ако е така ,бая ги има!!
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                          Майкале, да нямаш предвид жената???
                          Щот ако е така ,бая ги има!!
                          и ти ли имаш

Коментар

........де да имаше само той

Коментар

Първоначално публикуван от misho60 Преглед на мнение
                              ........де да имаше само той
                              всички ще си признаете

Коментар

Ейййй, да не си покаже човек снимкаята! Веднага си подредихте терариумите и на кой е по-голям....
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X