Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪРЛ ЕФЕКТ ГЕНЕРАТОР!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЪРЛ ЕФЕКТ ГЕНЕРАТОР!!!

Здравейте
    Започвам тази тема, защото не намерих никакво описание на метода, никаде не пише как точно работи и от какво точно е направено това:
    http://www.youtube.com/watch?v=pUUvh...eature=related

Има ли някой, който може да ми го опише и да даде по пълна информация за устройството?
    ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

От: СЪРЛ ЕФЕКТ ГЕНЕРАТОР!!!

Преди доста време порових много по темата,но ми се струва че е измама.Цялата конструкция май не е по-ефективна от обикновено динамо а се споменаваха някакви фантасмагории в статиите че едва ли не Джон Сърл е измислил Перпетуум мобиле.Като бил млад направил голям такъв генератор (2-3-5 метра диаметър) и той така се развъртял от самосебе си че излетял в космоса (вижте ми окото).Май е изкукал професор който посвършил финансите.Напрвено е от килограми мед а сърцевините бяха от незнам си кво.Порови в ю-туб и ще разбереш!
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнение
      Преди доста време порових много по темата,но ми се струва че е измама.Цялата конструкция май не е по-ефективна от обикновено динамо а се споменаваха някакви фантасмагории в статиите че едва ли не Джон Сърл е измислил Перпетуум мобиле.Като бил млад направил голям такъв генератор (2-3-5 метра диаметър) и той така се развъртял от самосебе си че излетял в космоса (вижте ми окото).Май е изкукал професор който посвършил финансите.Напрвено е от килограми мед а сърцевините бяха от незнам си кво.Порови в ю-туб и ще разбереш!
      В комбинация с "Нео сокет" се е утепало.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не се шегувай със сериозни неща, в Нео Сокет има електролитни кондензатори, значи е нещо много сериозно и работещо!
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Съгласен съм до някаде с вас. До там, че това не е перпетум мобили и че всичко писано по въпроса, което намерих не е точно и е пресилено. Струва ми се, че е за некви хора вярващш в чудеса, НО зададеният въпрос от мен е: ДАЛИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОПИШЕ ОТ КАКВО Е НАПРАВЕНО тово нещо?
          Външния слой е меден най–вътрешния е постоянен магнит, който не знам от какъв материал е, а средния слой си нямам и идея от какво е.
          Цялата работа е такава, че искам да си направя нещо такова.
          Зарад туй ве моля помогнете да го създам

Коментар

Е, как я виждаш тази работа? Да го разбере някой вместо тебе, при положение, че ако ти беше в състояние да го разбереш, щеше да знаеш защо не работи. Каквото и да направиш - все ще е по-добро от оригинала.

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
              Съгласен съм до някаде с вас. До там, че това не е перпетум мобили и че всичко писано по въпроса, което намерих не е точно и е пресилено. Струва ми се, че е за некви хора вярващш в чудеса, НО зададеният въпрос от мен е: ДАЛИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОПИШЕ ОТ КАКВО Е НАПРАВЕНО тово нещо?
              Външния слой е меден най–вътрешния е постоянен магнит, който не знам от какъв материал е, а средния слой си нямам и идея от какво е.
              Цялата работа е такава, че искам да си направя нещо такова.
              Зарад туй ве моля помогнете да го създам
              И мен много ме интересува това чудо на техническата мисъл.

И помагам с всички сили-стискам палци!
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Никой не е казал, че не работи!!! Това нещо работи и има клипчета за доказателство http://www.youtube.com/watch?v=z8qvSNkiB9M може би не изпълнява функцеятя описана му в повечето сайтчета, но магнитите обикалят около пръстена

Коментар

Прочети Владимир Терзийски,колега.

Коментар

Колега Мещера, думи неподкрепени с факти знаеш ли как им се казва? БЛА БЛА, ДРЪН ДРЪН, ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ и прочие. Прочетох десетина страници от книгата на Терзийски и мнението ми е, че това е интересна фантастична теория за всичко ставащо около нас. Проблемът му е , че няма материални доказателства за думите си, а от това следва да се предположи, че е луд или хората, които както автора казва "ревностно купуват и разпространяват нашите публикации" са луди за връзване и набиват парите си в чуждите джобове! Мижи да те лажем

Коментар

Колега Мещера, думи неподкрепени с факти знаеш ли как им се казва? БЛА БЛА, ДРЪН ДРЪН, ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ и прочие. Прочетох десетина страници от книгата на Терзийски и мнението ми е, че това е интересна фантастична теория за всичко ставащо около нас. Проблемът му е , че няма материални доказателства за думите си, а от това следва да се предположи, че е луд или хората, които както автора казва "ревностно купуват и разпространяват нашите публикации" са луди за връзване и набиват парите си в чуждите джобове! Мижи да те лажем
                      Аз пари не съм давал.Както виждаш,не се стремя да те убеждавам в нищо.Ти си имаш мнение,аз също.Какъв е проблема?

Коментар

Проблем няма. Уборвам мненито ти с факти, за да се види малко или много коя е правиелната гледн точка, която пък е решение на проблема!
                        Най-важното е решението на проблема!

Коментар

Я да уточним кой е проблемът?

Коментар

Проблем няма. Уборвам мненито ти с факти, за да се види малко или много коя е правиелната гледн точка, която пък е решение на проблема!
                            Най-важното е решението на проблема!
                            Графе,къде видя моето мнение,пространно изложено с всички необходими аргументи и т.н.?Къде?Просто те посъветвах да прочетеш даден автор.Ако ще оборваш него-добре,ни ми влиза,ни ми излиза.Аз си имам изградено мнение по въпроса но ще си го запазя за себе си.Та,какъв е проблема?Дали има антигравитация,или дали е открита?Или пък,дали съществува изобщо?
                            Е що да няма?
                            има плюс,има и минус,нали?
                            И тъй нататък...
                            Спорът е безпредметен според мен.

Коментар

ОК Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X