От: Абе къде е битака?
Ще ходя да си прибера предварително уговорения делителен апарат за фрезата.
Пък и да видя що за лудница е, както и цените на разни стругаро-фрезистки инструменти, че да си попълня малко окомплектовката.
Мисля накъде към 9:00 - 9:30 да съм там. Който иска - да се чакаме там някъде. Имало някакъв паркинг там, предполагам на него ще е удобно.
08осем907две757 - Спартак
форумна компания приемам всякаква, но до бири няма да стигаме че ще отекат пак тапетите, дето трябва да лепя следобяд.
Към 10:30 - 11:00 трябва да се изпарявам.
Старо, бирите така или иначе ги имаш, щот като се съберем все ти черпиш. Просто няма да е тоя път. Ако искаш ела просто да се видиме.
И Станьо така ми разправя, поне що се отнася до "металорежещата" му част.
Ще ходя да си прибера предварително уговорения делителен апарат за фрезата.
Пък и да видя що за лудница е, както и цените на разни стругаро-фрезистки инструменти, че да си попълня малко окомплектовката.Мисля накъде към 9:00 - 9:30 да съм там. Който иска - да се чакаме там някъде. Имало някакъв паркинг там, предполагам на него ще е удобно.
08осем907две757 - Спартак
форумна компания приемам всякаква, но до бири няма да стигаме че ще отекат пак тапетите, дето трябва да лепя следобяд.
Към 10:30 - 11:00 трябва да се изпарявам.Старо, бирите така или иначе ги имаш, щот като се съберем все ти черпиш. Просто няма да е тоя път. Ако искаш ела просто да се видиме.
Първоначално публикуван от trajal
Преглед на мнение
Коментар