Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Абе къде е битака?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Абе къде е битака?

Иде реч за софийския "битак". Не съм ходил там от десетилетия, а утре ми се налага да отида. Знам къде приблизително, но не точно.

Някакъв адрес, или картинка със стрелка от bgmaps или google maps ще ми е много от полза.

Благодаря предварително.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Абе къде е битака?

Ми пак си е на същото място, след Орландовци и в ляво, ако искаш ще ти дам координати

п.п. много ти е готин аватара
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Ми пак си е на същото място, след Орландовци и в ляво, ако искаш ще ти дам координати

п.п. много ти е готин аватара
      Ми там е работата че съм забравил в подробности къде е, а не ми се ще да се мотам из района питайки тоя-оня да ме упъти.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

44 43 11 22Н, 23 21 26 26 И

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          44 43 11 22Н, 23 21 26 26 И
          Какъв е тоя формат? Или ме праща у дълбокото на черно море, или в америка.

Коментар

Ами гугълърт това дава.
            Опп. 42 43 11. не 44 43 11
            Сори.

Коментар

Спарки, битака го има като POI на OFRM
              N42 43.128 E23 21.350
              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Спарки, битака го има като POI на OFRM
                N42 43.128 E23 21.350
                Ми никога не е късно човек да стане за резил. Мерси!

Коментар

Абе вие луди ли сте бре банда софианци

На светофара на кланницата като идваш от гробищата минаваш направо ако идваш от Хаджи Димитър завиваш на дясно цепиш през Малашевци не Орландовци
                  Щом стигнеш моста на реката след него фащаш на ляво ти не може да се объркаш и да искаш .Там са тълпи народкъф джи пи ес бе братко

Ако се объркаш търсиш Чепинско шосе баш там му викат Жак Дюкло
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Тръгваш към нас и 2,5км. преди мойта къща от ляво е битака.
                    Ако не знаеш къде живея, то грешката е твоя .
                    А Стария го е описал най-точно.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Абе вие луди ли сте бре банда софианци

На светофара на кланницата като идваш от гробищата минаваш направо ако идваш от Хаджи Димитър завиваш на дясно цепиш през Малашевци не Орландовци
                      Щом стигнеш моста на реката след него фащаш на ляво ти не може да се объркаш и да искаш .Там са тълпи народкъф джи пи ес бе братко

Ако се объркаш търсиш Чепинско шосе баш там му викат Жак Дюкло
                      Координатите бяха за да го видя на картата. Сега вече мога и без GPS да ида. А ако ти кажа че не знам кое е кланицата, ще ми повярваш ли? Аз в тоя район ходя по веднъж-дваж годишно, а на битака не съм ходил от десетилетия. Въобще - тъмна индия ми е там, и не е имало случай да не се омотам, ако щателно не прегледам какво е. Последния път 40 минути обикалях из крайните села и квартали там, додето намеря начин да се включа на околовръстното в посока Нови Искър.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Тръгваш към нас и 2,5км. преди мойта къща от ляво е битака.
                        Ако не знаеш къде живея, то грешката е твоя .
                        А Стария го е описал най-точно.
                        Я па тоя! Па да се видиме за малко ако искаш, да си не забравиме образите?

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Координатите бяха за да го видя на картата. Сега вече мога и без GPS да ида. А ако ти кажа че не знам кое е кланицата, ще ми повярваш ли? Аз в тоя район ходя по веднъж-дваж годишно, а на битака не съм ходил от десетилетия. Въобще - тъмна индия ми е там, и не е имало случай да не се омотам, ако щателно не прегледам какво е. Последния път 40 минути обикалях из крайните села и квартали там, додето намеря начин да се включа на околовръстното в посока Нови Искър.
                          Срещу две бири може да си наемеш водач за този нездравословен район
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Я па тоя! Па да се видиме за малко ако искаш, да си не забравиме образите?
                            Утре пътувам за Трявна да праа един "тийм билдинг". Ама от другата събота става.
                            Със сигурност ще дойдеш пак, щото ще се Флюбиш в битако.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

Аз, азз... искам да се раСодя до битака. Там винаги ми е, като в друг свят. 9:00 свършвам работа, ... кажи къде ти е удобно да чакам. (Ако ме искаш де )

какво ще търсим там? За ключове, и т.н е по-скъпо от някоя железария.

0884 62 шест968- Вико.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X