Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кейвинг, дайвинг, рафтинг, шуутинг, коксъкинг... и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кейвинг, дайвинг, рафтинг, шуутинг, коксъкинг... и т.н.

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    М/у другото вече не се прави тържество или банкет а "ивенти". Друго си е да се напиеш на ивенти, а.
    ..... или пък на парти.

Коментар

Що не гледате телевизия бе?
      Това всичкото маймуница, вече са български думи.
      Културните се събраха и постановиха: "тийм билдинг" е българска дума.
      Остава да поправят правописа. Тогава "череша" ще се пише така: 4ере6а.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Искате ли да реализираме един хепънинг с барбекю. И ще правим мониторинг.
        Там могат да присъстват мениджъри, марчъндайзери, премиери, експарламентаристи.
        Ще има нюзрум. Ще се чете дайджест и ще се информираме за екзитпола.
        Пък може да излезе някое ноу-хау.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Мога само да се посмея тук....от сърце
          Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Не, че нещо...но защо така избирателно критикувате чуждиците!?
            Турцизмите съвсем охотно си ги ползваме масово...май
            Нещо против тюрлю гювеч и имабаялдъ ?
            Ами мисля, че за другите, дето ги критикуват все пак има думи на български, и то много добре звучащи. п.с. Когато бяхме деца не знаехме думичката-пикник, но пък..си правехме страхотни излети и похапвахме филийки по поляните
            В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

"Офроуд" ли е "Джипинга" и коя е българката дума?
              LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
                "Офроуд" ли е "Джипинга" и коя е българката дума?
                Търсихме я, ма не я намерихме. Преди бая време си имаше и тема за това даже.

Пък има и асфалтов "джипинг", примерно. Нащо си е "хулиганинг", а калянето даже "мъдинг" можем да наречем. Ама как звучи само.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До сега бях на шопинг, после на боди билдинг, фитнес и джогинг. Чрезвичайно каталясах. Сега сканирам оферти за ол-инклузив.
                  П.П. Това го постнах само, за да ъп-на темата.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    До сега бях на шопинг, после на боди билдинг, фитнес и джогинг. Чрезвичайно каталясах. Сега сканирам оферти за ол-инклузив.
                    П.П. Това го постнах само, за да ъп-на темата.
                    Соу мувинг аватар бейби! Рефрешна ми слийпинг соул-а! Хаха!

Коментар

И тъй като ми дистърбнахте хорошия бъртдей, се филкам риспонсибъл для ето, что их хабе кайне ферщекунг меер цум май ботъл

Коментар

Т'ва кат свърши пиенето верно са революционни моменти!

Коментар

Една приятелка ми се похвали, че назначили дъщеря й за промоутърка.
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
                            Т'ва кат свърши пиенето верно са революционни моменти!
                            Ако свърши по-никое време си е мада факинг. Колваме даже и на кофтидж френдове да съплайват дринкс от маркета, иначе фъна си отива. Брандовете тогава остават без значение щото сме финализирали кешовете. Случва се даже и хоум мейд парцуца със сънфлаур сиид да юзваме.
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                              Една приятелка ми се похвали, че назначили дъщеря й за промоутърка.
                              Туй проумотърка от промотион ли идва?

Коментар

Немедлено ви пействам парт фром муй хорошенкий бук, спешъли наскрибен для кул мальчики, уит афинитет към ултравиоленция и найфене.

" Не ми харесва тая игра на бастун, поетому сграбчих единия му конец тъкмо преди да се стовари отново върху мен, тя потеря равновесие и се помъчи да се подпре на масата, но завлече скатерта, та каната с молоко и бутилката се заклатиха като пияни и се разплискаха във всички посоки, а тя се посади на пода, като мърмореше сърдито:
                                — Дявол да те вземе, момче, ще си изпатиш.
                                Тогда всички кошки, испугани, се разбягаха и разпръйгаха в котешка паника, а някои се бросиха едни върху други, като си нанасяха котешки толчоци с лапи и се чуваше хъррр, мъррр и ссссс. Изправих се на ноги, а злата отмъстителна форела затресе меса и запръхтя, опитвайки се да се надигне от пода, та й теглих един маленкий ритник в лицото, което не й се понрави и тя закрича: „Уаааа!“ Да видите как кръвясалото й, сбръчкано лицо стана мораво там, където бях забил сапога си.
                                Отстъпвайки след ритника, трябва да съм настъпил хвоста на някоя от тия развилняни и кричащи мачки, защото услъйшах громко яяяяуууу и открих, че в глезена ми са се вкопчили козина, зуби и нокти, та заругах на поразия и се помъчих да ги отскубна, държейки маленката сребърна статуя в едната рука, докато се опитвах да яхна дъртата кикимора на пода, за да достигна красивия Лудвиг Ван от свъсен камък. Но тогава наджапах в друга паничка, препълнена с молоко, и едва не се гътнах, та цялата история би била за смях, ако си представите, че я разказва друг человек, а не вашият смирен разказвач. Тогава бабокът на пода се пресегна над всичките котаци-побойници и докопа ногата ми, като още кричеше „Уааа“, и потерял уже равновесие, етот раз наистина се сгромолясах върху разплисканото молоко и дерящите кошки, а дъртата кукуфелница взе да ме налага по лицото; както бях проснат до нея на пода, кричейки: „Бийте го, пребийте го, изтръгнете му ноктите на тоя «отровен бръмбар“!“, което можеше да е адресирано само към косматите й питомци, и те като че я послушаха, защото няколко от тях полазиха отгоре ми и взеха да ме дерат като сумашедши. Тогава и аз станах сумашедши братлета, и ги отпочнах ....."
                                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X