Обява

Свий
Няма добавени обяви.

5-ТЕ НАЙ-........

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 5-ТЕ НАЙ-........

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    ...Има ли някакво логично обяснение за това !
    ....(допълнение към отговора на Кольо) Просто е чуждичко, нещо като подправка в ежедневното меню.....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Прави впечатление, че уважаемите господа са по-конкретни, сякаш са по-наясно какво точно търсят...на теория. Но на практика какво виждам всеки ден? Уж сериозни, умни мъже пък гледат в очите някакво тъпо създание и му играят по тъпата свирка до откат...Що така, бе джанъм...?!
      Има ли някакво логично обяснение за това !
      То и при жените може да се намерят подобни примери...какво да правиш Цвета, плюс с минус се привлича, физика м**а му стара...

Коментар

Започне ли единия чисто по човешки да прецаква другия и егоизма чисто по човешки да взвема връх ,тогава единия трябва да е голям тъпак за да си мисли,че съществува някаква връзка. Важното е да знаеш,къде да поставиш линията за граница . В последно време съм като магнит за откачалки, но смятам,че женската критическа е по-страшна от мъжката.........

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Просто секс!
          Значи...за единия ПРОСТ секс?! Струва ли си всички странични...дефекти ?!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Имаш завишено мнение за мъжете.
          По-скоро са последните капки гол оптимизъм

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          ....(допълнение към отговора на Кольо) Просто е чуждичко
          Простия секс с простичко чуждичко си е простичка евтинка радост...
          Ако един мъж смята, че заслужава само толкова, дали няма сериозен проблем със самооценката ?!

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          То и при жените може да се намерят подобни примери...какво да правиш Цвета, плюс с минус се привлича, физика м**а му стара...
          Тази физика не ми харесва! Излиза, че свестните хора са обречени винаги да се свързват с боклуци ?! И защо пък трябва да е така ?! Не е справедливо !

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          Започне ли единия чисто по човешки да прецаква другия и егоизма чисто по човешки да взвема връх ,тогава единия трябва да е голям тъпак за да си мисли,че съществува някаква връзка. Важното е да знаеш, къде да поставиш линията за граница . В последно време съм като магнит за откачалки, но смятам,че женската критическа е по-страшна от мъжката.........
          Ето това подчертаното е най-важното...и най-трудното
          Жоро, ти научи ли се къде е границата ?

Коментар

Значи...за единия ПРОСТ секс?! Струва ли си всички странични...дефекти ?!

По-скоро са последните капки гол оптимизъм

Ако един мъж смята, че заслужава само толкова, дали няма сериозен проблем със самооценката ?!

Тази физика не ми харесва! Излиза, че свестните хора са обречени винаги да се свързват с боклуци ?! И защо пък трябва да е така ?! Не е справедливо !

Ето това подчертаното е най-важното...и най-трудното
            Жоро, ти научи ли се къде е границата ?
            Цвете,от няколко дни смятам да преместя малко линията. Така се надявам да държа на по-голямо растояние от себе си откачалките за които споменах.

Коментар

На нас малко ни трябва ваша милост...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Лесно ви е на вас. От известна граница нататък в развитието си мъжът почва да възприема всички жени като свои. Това напълно обезсмисля идеята за ходене по чуждо.

Коментар

Лесно ви е на вас. От известна граница нататък в развитието си мъжът почва да възприема всички жени като свои. Това напълно обезсмисля идеята за ходене по чуждо.
                  Млад си още, затова ги редиш такива.............

Коментар

Мани а мене всички познати ме имат за свойИ кво да правимДа не фанем да се пресилимЯсене давай рецепта
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Млад си още, затова ги редиш такива.............
                      Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Мани а мене всички познати ме имат за свойИ кво да правимДа не фанем да се пресилимЯсене давай рецепта
                      Старо, току-що ни писаха с тебе при младите. Щом е тъй, рецептата е войнишки вафли.

Коментар

Цвете...Няма да мога да спя тази вечер.Много философски въпрос си задала...Ами както някой беше писал по-горе,всичко е късмет!Ако и късмета бъде двустранен,нещата се получават.И да не забравяме,че късмета също е до време.И после-нова булка,нов късмет...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз се сещам за две важни неща късмет и доверие.Взаимното доверие е много важно между двамата,от там нататък късмет кой на каквото е случил.

Коментар

....Простия секс с простичко чуждичко .....
                            Простичкото чуждичко няма да ме впечатли никак, дори в този миг да съм излезнал от затвора.
                            Все пак пет години съм бил курсант, а то си е като затвор в лека форма (и съм се нагледал на всякакви свинщини).
                            ....Простия секс с простичко чуждичко .....
                            Така стават големите проблеми казваш едно, другият чува друго и възприема по трети начин промени тогава в горния ми пост "просто" с "понеже е"..... ако искаш да ме хапеш и да се караме, трябва да дойдеш на живо, от компа не става
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

... ако искаш да ме хапеш и да се караме...
                              Можеп пък и да си клюкате, нищо че нейната кола е здрава. : -))

Коментар

Цвете,от няколко дни смятам да преместя малко линията. Така се надявам да държа на по-голямо растояние от себе си откачалките за които споменах.
                                Преместването на линията винаги е закъсняло, т.е. постфактум...След всеки неуспешен опит - ново местене на линията. И така след няколко последователни неуспешни опита сме съвсем близо до параноята...
                                Ако не се получи от първия или втория опит, след това вече всеки нов опит е само за нова ревизия на стандарта

Така стават големите проблеми казваш едно, другият чува друго и възприема по трети начин трябва да дойдеш на живо, от компа не става
                                Е, те така стават недоразуменията...явно ще се ходи в Костинброд
                                Последно редактирано от cveta68; 11-10-10, 19:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X