Много съм доволен, това лято си поиграх с използване на безплатния източник, но само за лична употреба.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
спам на тема Фотоволтаици
Свий
X
-
От: Фотоволтаични системи, размишления по темата....
Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнениеХм, жалко.Прочетох, че и еврофинансирането по тази мярка било спряно, което е много лошо.....за нас.Искаше ми се и аз да правя нещо подобно, но след като периода им на действие е само 10 години, както се казваше кел-файда.Благодаря на всички за мненията ви.Ще се радвам ако има още колеги споделили опита си.Колега Rabin колко ти излезна а лична употреба инсталацията?Това за десетте години са глупости!
-
Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение...Ще се радвам ако има още колеги споделили опита си.Колега Rabin колко ти излезна а лична употреба инсталацията?. Качих един пластмасов бидон на покрива и цяло лято се къпя без пари. Работа за няколко часа. Оглеждам се за термопанел, ама цените... китайците още не са настъпили и този пазар.
Последно редактирано от Rabin; 03-10-10, 07:31.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеOколо 30-тина лева. Качих един пластмасов бидон на покрива и цяло лято се къпя без пари. Работа за няколко часа. Оглеждам се за термопанел, ама цените... китайците още не са настъпили и този пазар.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеOколо 30-тина лева. Качих един пластмасов бидон на покрива и цяло лято се къпя без пари. Работа за няколко часа. Оглеждам се за термопанел, ама цените... китайците още не са настъпили и този пазар.
Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kamen13 Преглед на мнениеМоята ФОТОВОЛТАИЧНА инсталация е 7,50лв. Представлява дълъг кол, с обръч и мрежа в единия край. Бера круши с нея.
И сериозно - очаквам драстично по-евтини волтаици и термопанели. Едно време двама души в село са имали кола. Сега по толкова имат термопанел.Последно редактирано от Rabin; 03-10-10, 08:32.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеНе съм казал, че е фотоволтаик. И ако шегата в поста ми не се подразбира - казвам го изрично - майтапя се, бе човек. Пусналият темата вече е наясно в какво приключение влиза. От мен - малко спамец!
И сериозно - очаквам драстично по-евтини волтаици и термопанели. Едно време двама души в село са имали кола. Сега по толкова имат термопанел.
Те напоследък доста им паднаха цените. Преди 2г. в България не можеше да се купи единична бройка за под 10лв./ват. Сега са под 5лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар