Обява

Свий
Няма добавени обяви.

спам на тема Фотоволтаици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• спам на тема Фотоволтаици

Много съм доволен, това лято си поиграх с използване на безплатния източник, но само за лична употреба.

От: Фотоволтаични системи, размишления по темата....

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
    Хм, жалко.Прочетох, че и еврофинансирането по тази мярка било спряно, което е много лошо.....за нас.Искаше ми се и аз да правя нещо подобно, но след като периода им на действие е само 10 години, както се казваше кел-файда.Благодаря на всички за мненията ви.Ще се радвам ако има още колеги споделили опита си.Колега Rabin колко ти излезна а лична употреба инсталацията?
    Е, ти искаш, хем да продаваш на преференциални цени, хем да са ти гарантирани за 20 г., а пък ако може и някой да ти го финансира! Направо ги помоли, пътьом за у вас (като ти носят парите) - да минат да ти напазаруват! Това за десетте години са глупости!

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав Николов Преглед на мнение
      ...Ще се радвам ако има още колеги споделили опита си.Колега Rabin колко ти излезна а лична употреба инсталацията?
      Oколо 30-тина лева . Качих един пластмасов бидон на покрива и цяло лято се къпя без пари. Работа за няколко часа. Оглеждам се за термопанел, ама цените... китайците още не са настъпили и този пазар.
      Последно редактирано от Rabin; 03-10-10, 07:31.

Коментар

!!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
          Oколо 30-тина лева . Качих един пластмасов бидон на покрива и цяло лято се къпя без пари. Работа за няколко часа. Оглеждам се за термопанел, ама цените... китайците още не са настъпили и този пазар.
          Моята ФОТОВОЛТАИЧНА инсталация е 7,50лв. Представлява дълъг кол, с обръч и мрежа в единия край. Бера круши с нея.

Коментар

Поне боядиса ли го в черно, че да става водата още по-топла?
            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Kamen13 Преглед на мнение
              Моята ФОТОВОЛТАИЧНА инсталация е 7,50лв. Представлява дълъг кол, с обръч и мрежа в единия край. Бера круши с нея.
              Не съм казал, че е фотоволтаик. И ако шегата в поста ми не се подразбира - казвам го изрично - майтапя се, бе човек. Пусналият темата вече е наясно в какво приключение влиза. От мен - малко спамец!
              И сериозно - очаквам драстично по-евтини волтаици и термопанели. Едно време двама души в село са имали кола. Сега по толкова имат термопанел.
              Последно редактирано от Rabin; 03-10-10, 08:32.

Коментар

Не съм казал, че е фотоволтаик. И ако шегата в поста ми не се подразбира - казвам го изрично - майтапя се, бе човек. Пусналият темата вече е наясно в какво приключение влиза. От мен - малко спамец!
                И сериозно - очаквам драстично по-евтини волтаици и термопанели. Едно време двама души в село са имали кола. Сега по толкова имат термопанел.

Те напоследък доста им паднаха цените. Преди 2г. в България не можеше да се купи единична бройка за под 10лв./ват. Сега са под 5лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X