Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бойко мина с джип през магистрала „Марица”
Свий
X
-
От: Бойко мина с джип през магистрала „Марица”
20 години само кръпки и ремонти а а а и селски пътища какво да избереме ХОРАТА .
Другите държави улично осветление имат по магистралите ние магистрала нямаме. Един мост имеме на Дунав , май сме единствените от дунавските държави с един мост.
Абе преди 20 години и нещо дали не станаха 22 пееха 45 години стигат , еми още малко и какво ще пееме ние.
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеС чужда пита помен прави.
Ей това самохвалствато е болестно състояние.
С чия пита помен прави и т.н.?
Не съм някой яростен привърженик на Б.Б. и сегашното правителство, но ми омръзна да чета коментари от тоя род и непрекъснато оплюване на всичко и всички.
Докато сме толкова черногледи, все така ще сме.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЯ обясни малко по-конкретно, че нищо не мога да разбера.
С чия пита помен прави и т.н.?
Не съм някой яростен привърженик на Б.Б. и сегашното правителство, но ми омръзна да чета коментари от тоя род и непрекъснато оплюване на всичко и всички.
Докато сме толкова черногледи, все така ще сме.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеАми парите за отсечката ги плати миналото правителство. Те ти чуждата пита...
И за тая магистрала и за следващата и за по следващата пак от нас ще ги вземат .АМА ДЕ ГИ ААААААА (магистралите) нали за тях иде реч или не за магистралите а за Б.Б ? НЕМА ГИ МАЙ КОЛЕГА ВЕЧЕ 20 ЛЕТА ? А КАДЕ СА КИНТИТЕ ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от монио Преглед на мнениеКой кой ги платил , абе ей --миналото правителство те от каде ги взеха от мене и всички останали .
И за тая магистрала и за следващата и за по следващата пак от нас ще ги вземат .АМА ДЕ ГИ ААААААА (магистралите) нали за тях иде реч или не за магистралите а за Б.Б ? НЕМА ГИ МАЙ КОЛЕГА ВЕЧЕ 20 ЛЕТА ? А КАДЕ СА КИНТИТЕ ?
Сега една малка задачка-закачка:
Ако 31 километра магистрала, построена на един ландшафт струва 36 млн.лв то колко ще струва изграждането на 67 км по същия ландшафт? Ц! Не е 78 млн.лв , 203 млн.лв... Почти три пъти в повече, казват експертите на ББ. Много е важно да се говори, че не се краде от нас по всички медии. А какво се прави е друг въпрос, ама за това никой не говори да не вземе да спъне преизбиранрто на Месията... Кой ли не се опражнява на нас - вече не знам...Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Не не колега не се смята така построяването на магистралата най вероятно не си в тая свера . Аз съм обаче и те уверявам че нее толкова просто ,няма да навлизам в подробности ,но изкам да споделя че цената не се формира само от наземните работи и материали а и от проекти разрешетелни очуждаване ще се изненадаш каква част са те .Ако има укрепване мостове и пътни възли вече ехеееееееееееее.
А що се отнася до Б.Б нека си свърши работата и да го подкрепим . По рано имаше тема за негова алтернатива . Аз си мислех че тая е за какво ще изберем хората " Премиерът очаква хората да изберат между направено и обещано "
Коментар
-
Нека не обръщаме темата за или против ББ.В момента той няма алтепнатива ,защото все още има достатъчно заблудени да вярват на пиара му.
Надявам се един ден народа да се събуди и да разбере колко измамно е всичко което се пише за него.
Неслучайно са кадзали -по делата му ще го познаеш що за човек е.
В момета делата са кръгла нула а приказките са 100.Не гледайте какво пишат, а какво правят.
Коментар
-
Изкушавам се да питам колега как да гледаме какво правят в какав смисъл ?
Лозето ли изкаш да дойдат да ти изкопаят ?
Уж темата беше за избора на свършено или обещано а се оказа че е да увикаме управляващите
Коментар
-
Сам си помисли
тази магистрала е готова от 2006 година ,пътуваше се по нея близо две години ,затвориха я за довършителни работи преди бб да дойде на власт.
И в един прекрасен момент излиза ,че едва ли не той е направил магистралата. Всички пляскат и се възхищават как управляващите направиха тази магистрала, как били похарчили едни пари и т.н.
Това е точно да представяш един ремонт вкъщи като нова къща.
А от управляващите искам да спратда правят простотии ,щото както е тръгнало май тук ще останат само циганите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от монио Преглед на мнениеНе не колега не се смята така построяването на магистралата най вероятно не си в тая свера . Аз съм обаче и те уверявам че нее толкова просто ,няма да навлизам в подробности ,но изкам да споделя че цената не се формира само от наземните работи и материали а и от проекти разрешетелни очуждаване ще се изненадаш каква част са те .Ако има укрепване мостове и пътни възли вече ехеееееееееееее.
А що се отнася до Б.Б нека си свърши работата и да го подкрепим . По рано имаше тема за негова алтернатива . Аз си мислех че тая е за какво ще изберем хората " Премиерът очаква хората да изберат между направено и обещано "). Има участъци от по 3-4 и повече километра абсолютно равни. Кариерите за инертни материали са разположени буквално по трасето. Същото е и с асфалтовите бази. На някои от големите фирми това им е "домашна" магистрала и вероятно ще има много спестени разноски. За отчуждаването си прав - не знам как е. Знам, че има много държавни терени по трасето (някои бивши военни и на Министерството на земеделието).
А с FLY_FREE съм абсолютно съгласен. Жалко, че Бойко няма алтернатива, но трябва да се отбележи грозния факт, че са ангажирани доста държавни служби да няма алтернатива. Всяка алтернатива се унищожава още в зародиш, а обществото така и не разбира за това, защото СМИ са в ръцете му.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
http://www.dnes.bg/bulgaria/2010/10/...sa-suhi.100280
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар