Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки на Фиат Типо Абарт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимки на Фиат Типо Абарт

Здравейте колеги,от много време търся и все не откривам никакви съществени снимки ,където може да се разгледа колата. Става въпрос за Fiat Tipo Abarth ,някой може ли да помогне ?

От: Снимки на Фиат Типо Абарт

http://www.google.bg/images?hl=bg&so...=&oq=&gs_rfai=

Коментар

Единствено си мисля , че това може да е Абарт-а ,но няма как да съм сигурен колега http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...v0i3_0T4ORSIs=

Иначе съм проверил надлъж и на шир гугъл.

Коментар

А сигурен ли си че има Типо Абарт? За Типо GT съм виждал, карал и прочие, но за първи път чувам за Абарт.

Коментар

Имаше един брой във Варна,но все не успявах да го снимам,в последствие собственика каза ,че тунинга е от Абарт,може да не е заводски ,но е на Абарт със 17' джанти ,на не повече от 7 см. от земята ,червено вътре с рекаро кожен салон,шит кожен волан,раздуто с ниски брони и т.н. та се чудих откъде мога да си намеря снимка на Типо Абарт ,защото въпросният автомобил вече не е във Варна ,а пък Гугъл не помага в дадения случай .

Коментар

Типото е първата ми западна кола в далечната 1992 год.
            Беше единична бройка изпълнена в стил - " гаджето на майстора"

И аз сефте чувам за серия абарт при типото.

Коментар

Явно не е заводски ,но тунинга беше на Абарт ,в Гугъл излизат някакви изображения за Tipo 2000 16V с тунинг на Абарт (поне така пише) ,но само частичен.

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                Имаше един брой във Варна,но все не успявах да го снимам,в последствие собственика каза ,че тунинга е от Абарт,може да не е заводски ,но е на Абарт със 17' джанти ,на не повече от 7 см. от земята ,червено вътре с рекаро кожен салон,шит кожен волан,раздуто с ниски брони и т.н. та се чудих откъде мога да си намеря снимка на Типо Абарт ,защото въпросният автомобил вече не е във Варна ,а пък Гугъл не помага в дадения случай .
                Колега и аз съм от Варна. Това червеното типо на огнйове ли е? Често срещах червено типо,ниски брони и боята беше с бели огнйове цялото. До скоро имах снимка на него, но нещо немога да я намеря, и това типо вече не е във Варна последно като го видях беше занимарено.

Коментар

Последната "официална" употреба на името Абарт при по-старите коли беше при Фиат Ритмо Абарт 130ТС и при Аутобианчи А112 Абарт, и двете - изключително расови машинки. Говорим за 1980-1985та някъде.

След това Абарт бе оставен в нафталина и 15тина години бе ползван от Фиат за производство на дрънкулки, брони и ауспухови накрайници, докато за специалните серии и модели се ползваше името Спортинг (примерно на Чинкуеченто / Сеиченто и подобни), като на Спортинг модел можеше да се сложат Абарт глезотии.

Преди десетина години Фиат най-после се усетиха, и започнаха отново да използват името Абарт за истински надъхани модели, а не за тюнинг глупости. Започна май от Браво/Брава и Стило.

Тъй че заводски модел Типо Абарт няма. Типо с брони и прагове Абарт - 99% има.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Фиат Типо Абарт няма.Това което излиза в гоогле-то е Седичивалволе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X