Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Находка
Свий
X
-
От: Находка
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеСтойка за бормашина..Ако много те изнервя,да дойда да го отнеса...
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Изнервяше ме, щото е много натруфен уред, а не знаех за какво служи ! А съм свикнал макар и неук технически, да се справям с нещата. Това чудовище разкекерчено обаче няма и намек от смисъл в него. Сега вече знам благодарение на колегите. Ще питам дъртия, ако му трябва да си я откупи, ако не, ще я подаря на някой.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнениеЩе питам дъртия, ако му трябва да си я откупи, ако не, ще я подаря на някой.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ако мноого те изнервя, метни го възможно по-далече))))), към то Несебър.
П.П.Шегувам се, но това е уред който за хора като мен и теб ще е поредната пущина в гаража, но за хора които работят като стругари и пр. от рода си е находка.Око за око и светът ще ослепее
Коментар
-
Всички други са ти далече, така че ше требе на мен да го дадеш.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВсички други са ти далече, така че ше требе на мен да го дадеш.
Жоре, двама като си мерят п.шките-не си завирай г.за...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар