Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЪКЛЕТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СЪКЛЕТ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Обаче! От съклет се и умира. Който не вярва, ей на:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=591930
    Ще ме извиняваш Тишо, ама бъркаш съклета с к@рвалъка

Коментар

...януари, ще се огледам за премръзнали и с блеснали очи по спирките, Старче.
      От твоите клавиши, в Божиите уши...

Коментар

Обаче! От съклет се и умира. Който не вярва, ей на:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=591930
        и да се самоцитирам.....Съклет е състояние, измислено в района на югозападна България с цел оправдаване на.....

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Ще ме извиняваш Тишо, ама бъркаш съклета с к@рвалъка
          Ммне, нищо не бъркам. За да понечиш на 50 години да го правиш с 16 годишна бая трябва да си съклетясал. Та хич и да не помислиш за миг, че може да гибердясаш. А с жените е друго, питай ме дали щях да коментирам ако ролите бяха разменени? Отговорът е не. И то по простата причина, че жената не отхвърля никакъв труд за разлика от мъжа. Само за миг си представи статия със заглавие "50 годишна жена умира след секс с 16 годишен младеж"! Ха ха ха! Няма начин.

Сори за отклонението, ама то има пряка причинно-следствена връзка със съклета според мен.

Коментар

Ей, ма ме е фанал един съклет...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ммне, нищо не бъркам. За да понечиш на 50 години да го правиш с 16 годишна бая трябва да си съклетясал. Та хич и да не помислиш за миг, че може да гибердясаш. А с жените е друго, питай ме дали щях да коментирам ако ролите бяха разменени? Отговорът е не. И то по простата причина, че жената не отхвърля никакъв труд за разлика от мъжа. Само за миг си представи статия със заглавие "50 годишна жена умира след секс с 16 годишен младеж"! Ха ха ха! Няма начин.

Сори за отклонението, ама то има пряка причинно-следствена връзка със съклета според мен.
              Бе то има разни лачени 50 годишни холивудски чанти, дето и на 14 може да се пробваш да им отпориш хастара...
              Ей тъй, от съклет...

Коментар

Тъй де. Можеш да се пробваш. Ама не можеш ги умори с отпаряне. Колкото и сили да имаш от съклет. При тях дори кокаина не помага.

Коментар

На времето дедо ми казваше, че мухите, затворени между стъклата на прозореца са измрели от съклет.

Коментар

При тях дори кокаина не помага.
                    Ми минаваме на твърдо гориво, като има и доза съклет, пак ще си говорим за кого ще е "Бентли"-то...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Ми минаваме на твърдо гориво, като има и доза съклет, пак ще си говорим за кого ще е "Бентли"-то...
                      За туй спор няма, мисълта ми беше че както и да я мъчиш 50 годишната лачена холивудска чанта не можеш я умори със сех както оня човечец. А бентли току тъй никой не дава да знайш, бая съклет ще ти трябва за да го получиш.

Коментар

Дет думаше Т.Колев - Ш'а победим!
                        ...да знаеш колко е мека кожата на шоферската седалка..., чак не ми се ходи за риба с него, ама като е харизано, пък казаха ако го описюря, имало още едно в бокса, дан'съ пр'тиснявам...

Коментар

Ухаа! Юруш на бентлитата! Абе, ша ми дадеш ли да напрая едно кръгче със свален покрив?

Коментар

Значи да обобщим : съклет е такова психическо състояние, сложна симбиоза между скука, мързел, неорганизираност и мерак, измислено в югозападна България с цел оправдаване на гореспоменатите състояния. Последната фаза на съклета се нарича зазабица. Понякога в много тежка форма води до летален изход.

Коментар

Абе, ша ми дадеш ли да напрая едно кръгче със свален покрив?
                              Нямаш грижи, и да го бутурясаш се ми е тая.Само ше требе да врътнеш едно кръгче и на "нивата", пък аз ще прецапам до някой гьол със сопите и хладилната чанта...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Нямаш грижи, и да го бутурясаш се ми е тая.Само ше требе да врътнеш едно кръгче и на "нивата", пък аз ще прецапам до някой гьол със сопите и хладилната чанта...
                                Kein problem! Предлагам обаче да вземем с нас sir Borko за да дава щури идеи и bodo, който пък да ги обобщава и синтезира. Ти ще ловиш риби, а пък аз ще въртя тигели из нивята с бентлито. Ще ни трябва със сигурност и снимачен екип, който да документира всеобщата ни лудост за да може впоследствие да сглобим едно пълнометражно филмче за следващите Оскари.
                                Последно редактирано от Тихомир; 25-09-10, 08:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X