Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лунни парцели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лунни парцели

Щом Стефан казва, че е така, значи сигурно, наистина е така!
    -Трети закон на Айнщайн-Путин за глобалната вселена и наличието на Бог

Или иначе казано, когато ТОЙ говори всички мълчат....

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Нищо над суборбитите (примерно 100 километра над площадката на изстрелването), не попада под суверенитета на правителството, управляващо подлежащата територия.
      Йопт.
      Участъците от геостационарна орбита са разписани даже в българската конституция. Доста над 100км.

А иначе - както винаги. Ако имам технологията за ефективно присъствие, мога и за Марс да събирам данъци, каквото и да си мислят онези безнадеждно корумпирани бюрократи от ООН. От мен да мине, научното оборудване е освободено от данък ППС и данък соларни панели.

Коментар

Полюсите, Космоса, Небесните тела - са Ничии.
        Айде пусни линковете вместо мене, а? А то просто ме мързи да ровя в историята на ООН.
        Времето, когато имахме достъп 600 км нагоре, отдавно е затрупано с изплюти дъвки. Днес министъра на външните работи на РБ се гордее че не го можем. Видимо въпрос на ценностна система.

Коментар

Сус бре, всеки отворил тук дума за политика и обществено-социални връзки подлежи на моментална анихилация и последващо екструдиране във вид на дългометражни спагети за храна на субмарсианските орки.
          Умната, че кървавата ми брадва е заточена като скалпел и чака поредната си жертва!

Коментар

Абе не е истина, колко хора са си купили тихомълком, даже са бързали към фирмата-да не свършат !!! А сега мълчат гузно и се смеят някак фалшиво в общия хор на подигравчиите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X