Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търсим Немска овчарка мъжка за сватба!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Търсим Немска овчарка мъжка за сватба!
Ники от Приселци познато ли ти звучи?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
Не, Не го познавам, ако има възможност за някаква връзка.
Имаше един колега от Варна, беше публикувал снимки на две много красиви овчарки, но не мога да му намеря поста, и не се сещам за ника му.
0896639499- ДобринкаСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Преди години вървеше реклама на ТИМ-СОТ. С грозна рускиня и красиви овчарки. Развъдника е негов. Сега ще му звънна.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Имам чистокръвно кученце на 2 и 1/2 год., но не му понася пътуване. Приема и обгрижва на адреса на профила ми.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеИмам чистокръвно кученце на 2 и 1/2 год., но не му понася пътуване. Приема и обгрижва на адреса на профила ми.
И ние си имахме но ни го отровиха, затова сега си търсим нов, и дано да имаме успех че немските овчарки са малко претенциозни, и трудно си харесват мъжки. Ами какво да кажа и те като жените.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Приятелчето има 2 мъжкара. Малко скимтя отначалоза кинти, ама го укротих.Иначе е готин, а кучетата му са печелили доста награди. Международни. Сега остава да се намерим и тримата свободни, или направо да ти дам номера и да се върши работа.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Щом е за сватба време винаги ще намерим, за нас няма значение как и кога важното е да стане работата, доколкото помня зестрата винаги е била кученце. Разчитаме на протекция, Благодарим предварително!
052 673 123, 0896639499, Добринка ВасилеваСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Намерихме един красавец с дълъг косъм и тъмен гръб дано и булката го хареса, че е и наблизо в Каменар,
Благодаря на всички за съдействието. Ще пиша какво става че и другата кучка се е разгонила, абе като тръгне на сватби върви.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Жалко, че сте далеко.Това на снимката/аватара/ си е чистокръвен старогерманец.Умна и породиста животинка.Едричък е и кучките се плашат като го видят, колкото и да ги дърпа да създадат потомство.
Успех с разплода и поколението.
Коментар
-
Благодаря ти Макс, Наистина е красавец мисля че съм го виждала и на цяло в други постове, жалко наистина, Моите момичета не са от страхливите, но се притеснявам защото са расли в глутница с непрежалимият ми Макс, а и голямата вече е раждала от него, това е същата кучка със счупеният таз. Възтанови се прекрасно и отново си е старата лудетина. Но при овчарките има един проблем, много трудно харесват мъжки и е добре кучетата да се познават предварително иначе рядко си харесват мъжки, и ако се разчита само на едно непознато куче няма гаранция че ще стане работата, а ако стане насила в повечето случаи оставят новородените кученца да умрът не ги подсукват и дори да ги храниш изкуствено умират. Но днес сме на сгляда ще видим как ще реагира нашето момиче.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Нищо не се получи, собственика нещо го няма и неможем да са доберем до мъжкия, а е красавец.
Така че отново сме на изходна позиция и време нямаме може би два три дни останаха преди да и мине.
Каквото стане стане, ако е писано ще намерим.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Благодарим! ;-)) хубави сте но щерка ми си има две такива овчарки(чихуа хуа, дори единия се зъби също като вас затова му викаме Тайгър напоследък) Така че и в този случай сватове няма да станем.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Може да заключите темата, ами веднъж уж стана работата ще видим след 60 дни.
Каквото господ каже това ще е .Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар