Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Нежни" пожелания към неизвестен извършител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Нежни" пожелания към неизвестен извършител

Вчера унищожих едно подобно изобретение, в района на Нови Искър. Хем го знаех, че е някъде там и пак се надянах докато го търся! Мечтата ми е да срещнем такъв изобретател докато инсталира подобно "чудо"!
    А и ако го превъзхождаме числено- екстра. Бой на почивки!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Ловджиите са на 100 процентаМного ги е яд освен тях друг да обикаля из гората па ако види и какво правят малеееееТе си беха свикнали в гората да са господари и изведнъж некъв джип иде и гледа какво правятРадвайсе че не са гърмели по тебе пияни каквото им е обикновенното състояние
      Дърто,пак си на 100% прав. Над Хвойна има едно село,Орехово се казва. Та селските авджий изгониха от дружинката всички членове ,които не са от селото .И се започна тепане на всичко що се движи из гората. Ама няма да е за дълго. Там се разравяха пътища,когато почваше лова.

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
      Вчера унищожих едно подобно изобретение, в района на Нови Искър. Хем го знаех, че е някъде там и пак се надянах докато го търся! Мечтата ми е да срещнем такъв изобретател докато инсталира подобно "чудо"!
      А и ако го превъзхождаме числено- екстра. Бой на почивки!
      ......................и е....н !!!
      Последно редактирано от giorgio; 19-09-10, 10:42.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S
        ......................и е....н !!!
        Не! Сакън! Ша 'земе да му 'ареса и тогава ша ги слага шиповете още по-усилено и в троен размер, закалени и от неръждавейка . Аз предлагам теглене с джип за теглича - от хижа ''Вежен'' до Тетевен примерно. Да му останат кокалите по пътя, па да видим дали че слага друг път шипове, 'опелето смрадливо.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro
          Сега намерих скапаната група във Фейсбук! http://www.facebook.com/group.php?gid=156640981016076
          А нещо казва ли се какви по-точно гнусни, пъклени и недостойни деяния се канят да предприемат? Питам, щото нямам регистрация във фейсбук /не, че ще се юрна да си правя, де, да ма не е ритал кон/ и немога да го отворя. Я някой да влезе и да види, моля!
          Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            А нещо казва ли се какви по-точно гнусни, пъклени и недостойни деяния се канят да предприемат? Питам, щото нямам регистрация във фейсбук /не, че ще се юрна да си правя, де, да ма не е ритал кон/ и немога да го отворя. Я някой да влезе и да види, моля!
            Само това се вижда и чете:

"Анти офроуд
            Описание:Групата е за всички, на които им е омръзнало от моторизирани глутници в защитените територии. Офроудърите с нерегистрирани возила са изорали с гумите си всичко - пътеки, потоци, храсти. Не им пука - карат пияни, подплатени с "влиятелни връзки" или просто с пищови.
            Крайно време е да спрем тази нагла сган.

Групата е за всички, на които им е омръзнало от моторизирани глутници в защитените територии. Офроудърите с нерегистрирани возила са изорали с гумите си всичко - пътеки, потоци, храсти. Не им пука - карат пияни, подплатени с "влиятелни връзки" или просто с пищови.
            Крайно време е да спрем тази нагла сган.
            Ниво на поверителност:Ограниченo публично съдържание. Членовете могат да видят цялото съдържание."

Така са го направили, че за да прочетеш всичко трябва да се регнеш при тях
            и автоматично ставаш член на групата протестираща против офроуда.

Коментар

Ако наистина ви се чете, мога да ви дам цялата патардия що се появи тая група.

Все пак да ви предупредя, че е доста материал.

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                Ако наистина ви се чете, мога да ви дам цялата патардия що се появи тая група.

Все пак да ви предупредя, че е доста материал.
                Колега, прати ми, моля те, малко материал на ЛС. Предварително Ти благодаря!
                Само DIESEL !!!

Коментар

Не са Фейсбукарите,сигурен съм!За жалост мен вече ме изхвърли Кирето (създателя на групата) и не мога да се наслаждавам на мъдростите им.Между другото според студенти от Аграрния това е психично болен човек и ви моля да имате разбиране към него,все пак природата вече го е наказала недейте и вие.А след като "ги харесате" после можете пак да напуснете групата-бутончето е в долния ляв ъгъл на страницата.

А шиповете са 100% от ловджийте!Ето ви предишната тема в ендуро
                  раздела:http://www.offroad-bulgaria.com/show...8+%E3%F3%EC%E8
                  А това е линкче към ловния форум,да видите как надълго и широко се обяснява как да се поставят въпросните шипове (за жалост там засякох по никовете да се изказват и двама участници и в нашия форум) :http://www.nalov.com/forum/lofiversi...hp?t14982.html

П.П. :Забележете че на въпросните хора им пречат абсолютно всички-мотористи,АТВисти,джипари,гъбари,даже бабата дето излезнала за съчки и тя им пречела,и нямала място в гората.Баща ми беше ловец,както и всичките му приятели та може да се каже че съм поотраснал с лова,но такова чудо и "ловци" като голяма част от днешните надали някой си е представял,че ще се появи.
                  Последно редактирано от BulAf; 19-09-10, 01:19.

Коментар

То че има оливания и от двете страни е ясно. Въпроса е че както винаги вместо да правим квото трябва, правим глупости. Тия шипове ги слагат на места, дето се знае че се минава - пътеки и горски пътища. Какъв им е проблема вместо това да сложат табели, които като приключат за тая година, да бъдат така добри да си съберат. Аз няма как по друг начин да разбера къде са им "ловните полета", "пусиите" и прочие техни си работи.

...от друга страна, и от каращите джипове, мотори, и ATV-та има предостатъчно диванета, с които освен по тоя начин, друга оправия няма, а и двете страни не си дават сметка че ако се поставят от другата страна, точно тия, дето правят големите простотии, обикновено и най-много реват някой като им спретне на тях същата простотия.

ПП: Не говоря за конкретната случка, а по принцип. Нагледал съм се на наглост и простотия и от двете страни, премного.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                      Не са Фейсбукарите,сигурен съм!За жалост мен вече ме изхвърли Кирето (създателя на групата) и не мога да се наслаждавам на мъдростите им.Между другото според студенти от Аграрния това е психично болен човек и ви моля да имате разбиране към него,все пак природата вече го е наказала недейте и вие.А след като "ги харесате" после можете пак да напуснете групата-бутончето е в долния ляв ъгъл на страницата.

А шиповете са 100% от ловджийте!Ето ви предишната тема в ендуро
                      раздела:http://www.offroad-bulgaria.com/show...8+%E3%F3%EC%E8
                      А това е линкче към ловния форум,да видите как надълго и широко се обяснява как да се поставят въпросните шипове (за жалост там засякох по никовете да се изказват и двама участници и в нашия форум) :http://www.nalov.com/forum/lofiversi...hp?t14982.html

П.П. :Забележете че на въпросните хора им пречат абсолютно всички-мотористи,АТВисти,джипари,гъбари,даже бабата дето излезнала за съчки и тя им пречела,и нямала място в гората.Баща ми беше ловец,както и всичките му приятели та може да се каже че съм поотраснал с лова,но такова чудо и "ловци" като голяма част от днешните надали някой си е представял,че ще се появи.
                      Е добре де, как е възможно един единствен човек да прави това нещо по цяла България ? В темата, към която пускаш линк, Историята почва около Кремиковци, после отива в Габровския Балкан и така чааааак до Варна /според това, което пише 4еf4o от Варна/. Значи ''пиронаджията'' пътува постоянно, харчи яко пари за което, и най-фрапиращото е, че познава отлично всички маршрути и пътеки, по които юркат офроудърите shock:. Бах мааму, е тоя е направо за Нобелова награда за Зъл гений!
                      Нещо не се връзва.

Аз съм по-склонен да мисля, че работата е организирана от група /ловци, еко-диваци, антиофроудъри, пърдялници, олигофрени и т.н./, която си има хора навсякъде, и както изглежда добре са се организирали, като гледам резултатите .

Лошото е, че ТЕ винаги са първи, а вие обирате сламата. А и изглежда, че са доста добре законспирирани, темата за спуканите гуми е от 14/06/2010 и досега няма нито един от Тях заловен, или наказан. Значи Те просто ви надиграват. Това е. Знам, че не ви е приятно да четете това, но то е голата истина, за съжаление.
                      Само DIESEL !!!

Коментар

Разглеждате проблема наопаки.

Хипотезата ви е че някакви човеци са направили капани пукнигумки, и са ги развхърляли по пътеките и трасетата, с някаква пъклена цел.

Груба грешка. Пукнигумките са обособена чуждоземна цивилизация, удобно маскирана под формата на разнообразни приспособления със стърчащи остри пукнигумести стърчалки. Били са по-дискретни в зората на цивилизацията, когато не е имало още гуми, но тогава умело са се занимавали с палаво боцкане на четинести пети, мазолести стъпала, римски сандалки и зулуски такива. Успоредно са разнообразявали и без това интересното си ежедневие под формата на боздуганести приспособления.

Добре де, преувеличавам. Но конкретно що се отнася до офроуда - световната пукнигуместа конспирация е много активна. Това на снимката, в различни вариации, се ползва активно срещу мотористи и други ентусиасти навсякъде по света. Ама навсякъде.

Извинението винаги е различно - от фашизирани еколози във Франция до настръхнали земевладелци в Щатите. Единственото което може да се сравни с броя различни устройства е броят различни извинения и причини изтъкнати от ползващите ги. Крайният резултат обаче винаги е един и същ. Конспирацията ни хвърля прах в очите размивайки хоризонта и с друго устройства насочени срещу мотористите, които няма да описвам тук за да не давам идеи, но всичкото е парлама за да прикрие основните параметри на тази безмилостна битка от векове за векове.

Законите на Вселената са универсални и непрощаващи. Както във всеки вентил се крие малка и елегантна черна дупка която рано или късно праща в друго измерение железните капачки за вентил (от тия дето вече не се намират, с щифтче накрая за да можеш да си отвиеш игличката на вентила с него, грижливо събирани от Лади и Москвичи и предавани от баща на син) - така и всяка гума слезнала от асфалта си носи вграден gps, който рано или късно я натриса на хитроумно пукнигумно устройство. Атомна бомба да тресне - ще оцелеят хлебарките, скорпионите, пукнигумките и гумите.
                        Последно редактирано от Goblin; 19-09-10, 05:38.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Спокойно, и в двата варианта на новия Закон за горите (дето още не могат да се спазарят лобитата и от повече от година не го приемат) е предвидена тотална забрана на движение на МПС по горските пътища с изключение на тези, свързани с дейности на горските стопанства. Както е в Австрия и Германия, примерно.
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Дива простотия. Сега в отговор на ловджийските номера, освен да почнем да разхвърляме противопехотни мини като противодействие на бракониерството...
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              ... Аз няма как по друг начин да разбера къде са им "ловните полета", "пусиите" и прочие техни си работи....
                              А да кажа ли мен точно колко ме боли ... фара, за пусиите, ловните полета и местата за разпивка? Точно николко.
                              Със сериозните ловци не си пречим по никакъв начин, честно казано, даже и с бракониерите (не,че лесно се открива разликата), а за неделните пияндета ми е силно напрез хебела...

П.П. Допълване: Ето три мнения от въпросния ловджийски форум:

benchrest
                              Nov 21 2008, 04:04
                              Май не разбрах проблема правилно, не е бил относно хора които те дразнат директно, а за такива които те дразнат недиректно...ами за такива просто требва да внимаваш, и те имат право да са в гората, освен ако нема зако срещу тех....

Тука кадето хода на лов в парка има и такива дето тичат, и колездачи...така4е внимавам да не застрелям некои... а това дали плашат дивеча е друг въпрос-късмета.

Хм, а сега де? Човека е абсолютно прав. С жипката ще изплаша на някого дивеча, а без жипката - направо ще ме отстрелят като дива бабичка...

krimka
                              Nov 21 2008, 06:52
                              Има едни табелки ВНИМАНИЕ ЛОВУВА СЕ ПРЕМИНАВАНЕТО Е НА ВАША ОТГОВОРНОСТ ако нямате може да си ги напишете и да ги поставяте на входовете на ловището

Това имах предвид, че със сериозните хора не си пречим. Спарки го каза по-горе.

mancho333
                              Nov 27 2009, 23:36

Абе вие за безсмъртни ли се имате?Да гледате на другите сеира.Не правете неща които не искате на вас да се случат.Колчета ,шипове ,тръби с пирони май за война се готвите вместо да потърсите диалог или да сложите две табели.Кой луд ще иска да попадне под кръстосан огън ако е информиран???

Е, това е. Който си е човек, си личи, без значение дали е ловец или ядрен физик.
                              Последно редактирано от tef4o; 19-09-10, 10:00.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тези шипове ги хвърят ловците. Чувал съм ги на мойто село като се напиват как си ги говорят тези неща. Хората с АТВ-тата им гонели дивеча - щели да ги гърмят и изпотрепват и т.н. - стандартната приказка. Един обаче разправяше как много ефективно било да се хвърлят шипове... Това е от монтанско - хора, които през живота си не са чували думата "фейсбук", а компютри са виждали само по телевизията. Предполагам е станало практика навсякъде.

Но както казаха колегите по-горе - трябва и към тях да имаме взаимно уважение. Има места, където наистина НЕ трябва да се карат нито автомобили, нито мотори, "нито нищо". И предложението да се обозначат е най-приемливо. А навътре за хайманите - нека има шипове!

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                                Сега в отговор на ловджийските номера, освен да почнем да разхвърляме противопехотни мини като противодействие на бракониерството...
                                Чудесно решение. А основните ловни дружинки да си назначават щатен сапьор, който да ги премахва по време на ловния сезон, а после да минира обратно.

Цитати от ловния форум:

аз съм си мислил да опъна една стоманена тел през пътя

мисля ако продължават да ги почваме с гулени съчми,поне да си правим кефа ,така и така няма животни вече

ти си плащаш билет,членски внос и т.н. и само те ограничават

Освен ние да го прилагаме..друг не виждам кой (става дума за закона)

Слагате патрони и давате ход на спусъка, но така че да свири над главите им. Ефекта е поразителен! Моментално изчезват.

Опъваш една стоманена бодлива тел на нивото на гърдите като паднат първите няколко поне ще сменят района.

само гледайте да не е по-нагоре бодливата тел или всетеренникът да не е по-нисичък да му не литне главата

колеги взимаите ЗАКОНА В СВОЙ РАЦЕ

А как ще разберат, че съм аз а не ти? (отговор на забележка, че с такива методи могат да бъдат съдени за предумишлено убийство)

Яко, а? Ще се постигне диалог с такива хора, та ще дрънка.
                                Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 19-09-10, 10:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X