Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Който го е страх от високо - да НЕ гледа!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Който го е страх от високо - да НЕ гледа!

Не ме разбра..

Всички можем да носим, но не всички можем да летим..

Нищо лошо за хората на земята, просто направих комплимент на мъжете във въздуха!

Не забравяй,че там нещата са триизмерни!

Ние живеем в двуизмерен свят!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Не ме разбра..

Всички можем да носим, но не всички можем да летим..

Нищо лошо за хората на земята, просто направих комплимент на мъжете във въздуха!

Не забравяй,че там нещата са триизмерни!

Ние живеем в двуизмерен свят!
      Разбирасе че им се възхищавам затова казах че се иска здраво дупце защото не всеки го може.Имах напредвит че тези момчета се качват и слизат а тези които са я строили са висяли там с месеци. От 10 години работя по ТЕЦ-ове и знам какво е работа на високо.На пред последния проект по който работихме момчетата се качваха на 160м да монтират разни работи тъй че знам какво е височина.Хвала на тези хора
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Пак ще кажа...
        Полета с парапланер или парашут е налълно приятно усещане... до момента в който се появи нещо свързано със земята, примерно комин на фабрика или покрив на висок блок...

Тогава моментално сработва наследен маймунски инстинкт за вкопчване и чак тогава психиката осъзнава височината..

Незнам дали ме разбрахте, но това е усещането, а на тези които подтискат паниката в тази ситуация - още веднъж адмирации!

Коментар

Ако и на него му се потят рьцете както се изпотиха и моите сме квит,номера е,че аз сьм пред компа седнал на стола,а той...............не ми се и мисли.От цялата работа разбрах,че катери с Касио Питфайндьр часовник с какьвто аз работя и има челник като моя ма аз нямам и 1% от топките дето той ги качва на нам си там каква височина.

С мотоделта имам няколко часа,не ми е проблем да седя на седалка завинтена за 3 трьби и да се мотам на високо,но на третия етаж не излизам ако ще кво ще да става.

Тия са ЛУДИ
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            РОт 10 години работя по ТЕЦ-ове и знам какво е работа на високо.На пред последния проект по който работихме момчетата се качваха на 160м да монтират разни работи тъй че знам какво е височина
            Ако работиш в тец 2 със сигорност ще се виждаме...! И аз вися от комина.....чат-пат

160 м комините на новото сои ли..?
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Ако работиш в тец 2 със сигорност ще се виждаме...! И аз вися от комина.....чат-пат

160 м комините на новото сои ли..?
              Работил съм и на трите теца по изграждане на СОИ .160м са абсорберите на ТЕЦ3.Аз лично не съм се качвал до горе но някъде до 60-70м съм бил.По-на горе не ми разрешиха да се кача защото са ми много килцатаи трябваше да намалят броят на хората на люлката с двама човека.А имах голямо желание да се кача поне веднъж.Сега съм на ТЕЦ1.
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Катерил съм се по нищожна (спрямо клипа) стълба спусната от фасадата на строеж. Нагоре се справям що годе, независимо от страха от високото. Виж - слизането беше най-големия кошмар в живота ми. По-гадно нещо няма! Никога повече

Коментар

На такива кули не е проблем "височината" - в смисъл на усещане за страх или нещо такова. Проблем е, че е много високо - буквално. И е трудно качването - бавно и изтощително. 600 м. са 2-3 часа непрекъснато концентрирано катерене от много добре подготвен и трениран техник. Това, че не се осигуряват го прави много по-лесно и бързо, но е странно, кой им е разрешил... Доста са строги изискванията при такава работа.
                  Клипчето е яко! Мерси.
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Те изискванията ясни, но зависи къде и под каква форма са неети. Не съм запознат с тая работа, но при нас например никoй не го интересува как се качваш на мачта висока до десетия етаж. Ние и без това застраховка живот не можем да вземем, като работим и като частни контрактори /freelance/ и няма кой да ни дава акъл как да го правим. Плаща ти се на свършена работа, шефа си си ти, застраховки и без това няма. Правилото е едно- не падай. Та може и такъв да е случая.
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      Те изискванията ясни, но зависи къде и под каква форма са неети. Не съм запознат с тая работа, но при нас например никoй не го интересува как се качваш на мачта висока до десетия етаж. Ние и без това застраховка живот не можем да вземем, като работим и като частни контрактори /freelance/ и няма кой да ни дава акъл как да го правим. Плаща ти се на свършена работа, шефа си си ти, застраховки и без това няма. Правилото е едно- не падай. Та може и такъв да е случая.
                      Ето това е пазарна икономика в действие! Наистина има само едно правило: "не падай"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X