Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да забраним електричеството!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да забраним електричеството!

Дори на най-големите си врагове не пожелавам "бан". Заплатите там са критични за човешко същество

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
      Струва ми се голяма част от пишещите в тази тема не усещат сарказма в постовете на Стефан и Ясен
      Хм, а аз ги имах за сериозни хора...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Не. Даже Якен вече се хвана на закриването на БДЖ-то. Макар че в темата за Разума имаме къде по-блестящ пример с друг участник.
        Това не бяха варианти на един и същ виц, а пиар, по днешному.
        Просто ми се дощя пак да ида на война. Въпрос на възраст - кой колкото може. Сигурно ще ми е последната в тоя живот.
        С глупостта. С публичната и неограничената - на смърт.

Коментар

Стефане, ти не разбираш. НЕ МОЖЕШ да отровиш глупостта. Тя от всичко се храни.

Коментар

Не се и каня.
            Върни и отключи ония теми. Това е пиар, не случайна грешка. Натрапчива реклама в стил "очаквайте скоро!"
            Виж глупостта се каня и да рекламирам, не да я тровя. Знам че не познаваш технологията, не ти е и работа. Мои грижи.
            А виж следващото ти виждане за употребата на каквото и да е, ще се срещне реално с моите адвокати по параграфите за публична клевета. Каквото се и явява.
            Нататък се оправяй сам, с "извинявай, брато", тия приказки май не стават. Особено ако ми ги пееш на три спринцовки хероин.
            Последно редактирано от Стефан; 14-09-10, 23:41.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Не се и каня.
              Върни и отключи ония теми. Това е пиар, не случайна грешка. Натрапчива реклама в стил "очаквайте скоро!"
              Виж глупостта се каня и да рекламирам, не да я тровя. Знам че не познаваш технологията, не ти е и работа. Мои грижи.
              Нестандартна тактика. Защо пък да не пробваш ? Току-виж се окаже ефективна...
              И за рекламно лице на кампанията вече имам идея.

Коментар

Не се и каня.
                А виж следващото ти виждане за употребата на каквото и да е, ще се срещне реално с моите адвокати по параграфите за публична клевета. Каквото се и явява.
                Нататък се оправяй сам, с "извинявай, брато", тия приказки май не стават. Особено ако ми ги пееш на три спринцовки хероин.
                Има ли вариант, жлъчта да не се трансформира в злоба?
                Питам, понеже най-лесният вариант да се отърсиш от бълхите, е да ги изтръскаш на съседското куче...
                И, общо взето колкото и да се чувстваш засегнат, похватите ти тази вечер са долни.

Коментар

Не съм правил нищо. Връхлетяха ме - отговорих реципрочно. Всеки който искаше, можеше да попита какво правя, като публикувам серийно толкова глупави теми. Никой не го направи. Но глупави заключения за такова действие видяха всички.
                  Момчета, проблема наистина е при вас ...
                  Сега вече наистина очаквам нечии изводи, за нечии действия. А то самоувереност без разбиране, се нарича иначе.

Коментар

самоувереност без разбиране
                    Ако броим точно тия прояви, определено имаме шампион. С голяма преднина.

Коментар

За мене случаят е изчерпан. Оправдавай се където искаш, аз няма до го видя.
                      Струва си човек да знае границите на компетентността си. И не си стрпува да се наема да редактира това, което не разбира. А то става смешно.
                      А то модератор там, или редактор, по старому ...
                      Същото важи и за имащите мнения в сродни заключени теми. Сияещ резил))
                      Последно редактирано от Стефан; 15-09-10, 03:15.

Коментар

Жегите свършиха, но последствията са трайни.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

40 градусовата жега е специфична жега... тя може да се появи във всеки сезон и климатичен пояс.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                            40 градусовата жега е специфична жега... тя може да се появи във всеки сезон и климатичен пояс.
                            А може и 50-60 градусова да е.
                            Дай боже всекиму!

Коментар

Абе, големи деца - големи ядове!
                              Пък и не се засрамвате...
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Мдааа, натирваш спамерите и темата си заминава (изчерпва, умира). Кракс- с КЕФ
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X