Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да забраним електричеството!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да забраним електричеството!

Стефанеее...Електрото е лесно, ама я дай да забраним язовирите и морето, че знаЙш ли колко "народ" се издавИ тия години...Неам думи.

Коментар

Айде бе, толкова векове хората са живяли без ток, па сега вие тука вече голямата работа станала. Айде спирайте го и туй-то.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Стефанеее...Електрото е лесно, ама я дай да забраним язовирите и морето, че знаЙш ли колко "народ" се издавИ тия години...Неам думи.
        Лазаре, аз вече съм дал директива:
        Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        След самолетите и тока, да се готви топлата вода... че и студената, после!
        Обаче забравяме дърветата... че колко народ се обеси...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Стига решаване на проблеми "на парче"!!! Да забраним Живота - никой, който го е започнал не е свършил добре!
          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Само 200 крадеца за 20 год. Безобразие! Трябва да се повиши напрежението в далекопроводите!

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
              В началото не обърнах внимание, ама що ще тая тема тук
              Може би е в екстремни, че някои ползват допълнително монтирани джанти на трактора и си има чалъм на управление при намотаването на кабела.
              Темата си е направо за раздел "Оцеляване на здравия разум". Летищата по магистралата, крайпътните дървета... с какво е по- различно трижди по- опасното електричество и до кога ще се съобразяваме с него. Крайно време е нещастниците, спазващи правилата (ограниченията на скоростта, светофарите, забраните за разхождане на кучета....) да бъдат поставени на място- в ъгъла. Нещата трябва да бъдат подредени така, че на малоумниците и откровенните вандали да им е комфортно. Балък спира на СТОП и отзад го натриса нищо неподозиращ човечец? Балъкът- с глоба; горкият човечец- на десетдневен санаториум със СПА и олинклузив, на държавна издръжка заради нанесения стрес. Ако Ви звучи нереално и далечно, прочетете предупрежденията по етикетите на кой да е препарат за почистване. Винаги ще се намери някой, да си извади окото с клечка за зъби, а после да съди производителя, че не го е предупредил за възможните опасности. Да не говорим, че действията на електропреносната мрежа са си чиста проява на геноцид спрямо една цяла етническа група в тая държава. Крайно време е въпросът да бъде отнесен в Страстбург.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз съм твърдо ЗА спирането на тока. Имам си петромакс и няколко ретро газени лампи - друго не ми трябва. Блока ми е с комин. Вчера ни гръмна трафопоста (Стефан ще потвърди) и вечерях на свещи - беше много романтично.

Това ще даде и импулс в работата ми като преподавател. Тъй де - ще си пиша програмите на дъската, а учениците ще ги компилират мисловно. Решавам куп проблеми като "пропуснах запетайка", "тая скоба каква беше", "нещо неще да се компилира"...

П.С. Избягвам неудобни въпроси - романтичната вечеря беше с жена ми, не със Стефан...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                  ...

П.С. Избягвам неудобни въпроси - романтичната вечеря беше с жена ми, не със Стефан...
                  Е има време де

Коментар

Аз съм твърдо ЗА спирането на тока. Имам си петромакс и няколко ретро газени лампи - друго не ми трябва. Блока ми е с комин. Вчера ни гръмна трафопоста (Стефан ще потвърди) и вечерях на свещи - беше много романтично.

Това ще даде и импулс в работата ми като преподавател. Тъй де - ще си пиша програмите на дъската, а учениците ще ги компилират мисловно. Решавам куп проблеми като "пропуснах запетайка", "тая скоба каква беше", "нещо неще да се компилира"...

Нета на педали ли ще го захранваш?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Нета на педали ли ще го захранваш?
                      Лишавам се. И без това само си губя времето с него. Всъщност моментите, в които нямам нет (примерно буря) са ми най-продотворни откъм трупане на знания (чета си учебниците)

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Да трябва да се забрани от Държавата. Както и сексът. Колко хора се заразиха с трипер. Егати държавата.
                        Е някой го хвана трипера по време на лов Егати държавата а уж човека ни е държавен глава
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Споко!Идва 2012г.Нали казват,че тогава ще ни се е....е мамата,какво се плашите?
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

И да вземем да им кажем/на отговорните фактори в правителството/,да спрат тия лампи в тунелите.За какво да светят,така и така на фарове минаваме.Ще се реализират икономии ...
                            Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                            ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

...Това ще даде и импулс в работата ми като преподавател. Тъй де - ще си пиша програмите на дъската, а учениците ще ги компилират мисловно...
                              Въпросът е каква е ползата от файдата? Кой би оценил знанията по програмиране на учениците и какво бихте правили с резултата от компилацията?
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                                Въпросът е каква е ползата от файдата? Кой би оценил знанията по програмиране на учениците и какво бихте правили с резултата от компилацията?
                                Е, как? След няма и 50 -100 години от тях ще възникне нова религия - толкова много думички, които няма да имат никакъв смисъл, но пък са толкова подредени ... следващите няколко изречения ги пропускам, да не си изпрося бан-а.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X