От: Ако направя Рекорд на Гинес ще падне ли някой лев?
Абсолютно съгласен с последното. Но винаги има надпревара във всичко и няма вечни рекорди. За човек на средна възраст няма да се меря с "петлетата" на 18 години. Тука е момента "изненада" - нещо ново. Вижте само какви "интересни" рекорди има: колко хиляди бутилки с газирано са направили "фонтан" едновременно (цитирам по спомени)...
То малко тъпичко звучи, ама основния дразнител е да влезеш в списъка. Кинтите не са първичния дразнител. Нещо като ония "пичове", дето драпаха за станат депотати за 3 дена (предното "събрание"), ама при тях ламтежа беше за пенсия...
Edit: Регнах се в сайта за рекордите. Чакам да ми върнат е-майл за да ми открият акаунт и да си предложа "услугите".
Първоначално публикуван от artefekt
Преглед на мнение
То малко тъпичко звучи, ама основния дразнител е да влезеш в списъка. Кинтите не са първичния дразнител. Нещо като ония "пичове", дето драпаха за станат депотати за 3 дена (предното "събрание"), ама при тях ламтежа беше за пенсия...
Edit: Регнах се в сайта за рекордите. Чакам да ми върнат е-майл за да ми открият акаунт и да си предложа "услугите".

Коментар