Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако направя Рекорд на Гинес ще падне ли някой лев?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ако направя Рекорд на Гинес ще падне ли някой лев?

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    И освен всичко, постижението трябва да е рекордно! Защото и аз мога да избягам 100 метра, ама...
    Или иначе казано, ако примерно обявиш, че ще преминеш 100м тичайки назад за 3 минути, след като е ясно, че лесно ще се намери човек да стори същото по-бързо, нЕма кой от "Гинес" да дойде да ти засича.
    Абсолютно съгласен с последното. Но винаги има надпревара във всичко и няма вечни рекорди. За човек на средна възраст няма да се меря с "петлетата" на 18 години. Тука е момента "изненада" - нещо ново. Вижте само какви "интересни" рекорди има: колко хиляди бутилки с газирано са направили "фонтан" едновременно (цитирам по спомени)...
    То малко тъпичко звучи, ама основния дразнител е да влезеш в списъка. Кинтите не са първичния дразнител. Нещо като ония "пичове", дето драпаха за станат депотати за 3 дена (предното "събрание"), ама при тях ламтежа беше за пенсия...

Edit: Регнах се в сайта за рекордите. Чакам да ми върнат е-майл за да ми открият акаунт и да си предложа "услугите".
    Последно редактирано от p-pleven; 01-09-10, 15:16.
    Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
      Абсолютно съгласен с последното. Но винаги има надпревара във всичко и няма вечни рекорди. За човек на средна възраст няма да се меря с "петлетата" на 18 години. Тука е момента "изненада" - нещо ново. Вижте само какви "интересни" рекорди има: колко хиляди бутилки с газирано са направили "фонтан" едновременно (цитирам по спомени)...
      То малко тъпичко звучи, ама основния дразнител е да влезеш в списъка. Кинтите не са първичния дразнител. Нещо като ония "пичове", дето драпаха за станат депотати за 3 дена (предното "събрание"), ама при тях ламтежа беше за пенсия...

Edit: Регнах се в сайта за рекордите. Чакам да ми върнат е-майл за да ми открият акаунт и да си предложа "услугите".
      Успех! Искренно!

Коментар

Инфо: Разглеждане на предложението по нормална процедура: от 4 до 6 седмици. По ускорена процедура: 4-6 дена + 460 Евро...
        Декларирах, че перите ще идат за благотворителност. Мисля това е най-правилното. По-важна е емоцията.
        Публикувайте отговор

Коментар

Разбира се, че трябва да пробваш, ако не стане здраве да е но път ако успееш, ще си имаме още един Бълагарин в Гинес. Макар, че незнам да има друг като се замисля а може и да има - незнам.

Коментар

Кеф, кеф!
            Стискаме палци! Успех и ни дръж в течение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X