Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светлинка над Витоша?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Светлинка над Витоша?

Първо- не съм пушил и пил нищо.
    Нека тези, които живеят в София и имат изглед към витоша- да погледнат каква е тази точка светлина над "Копитото". Не мърда от доста време. Ще пробвам да кача снимки, ама докато фотографите се мъчат- почти изчезна.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

От: Светлинка над Витоша?

Ето снимката. Попринцип си беше точица, ама много шавах и се размаза. Но, така или иначе- вече няма значение- постепенно изчезна. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0398.jpg
Прегледи:1
Размер:134.2 КБ
ID:5204705
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Прилича на отражение от Копитото. Светлините имат същата форма. Поне така ми изглежда на мен. Възможно е натрупване на газове, които пречупват светлинките. Или пък някой инвеститор оглежда хотела

Коментар

Аз от нас имам доста близка видимост към копитото.
        Там както знаете има радиоразпръсквателна кула с прилежащи сгради, а на 150- 200 метра от нея в югоизточна посока има доста голям ресторант с паркинг, дето даже с улични лампи отпред, Така не се чуди какво е, ако толкова те гризе любопитството вземи един бинокъл и разгледай.
        Ники

Коментар

Мисля, че е най-обикновено НЛО.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Тъпите извънземни пак са забравили да си загасят осветлението като се мотат на Земята.
            Последно редактирано от Estranged; 28-08-10, 08:52.

Коментар

Eто кой е пуснал НЛО-тата: http://blog.peio.org/?p=6216
              ----------------
              В събота вечер бяхме на сватба. Една от прекрасните идеи на организацията беше всеки от гостите да напише пожелание към двойката и да го пусне на японски хартиен балон (снимки и информация има в тази статия). Гледката как множество хартиени балони бавно набират височина е впечатляваща и е оказала силно въздействие и върху зрителите на bTV, които са я възприели за НЛО. Начин да остане весел спомен от сватбата на Еми и Ивчо.
              ------------------------
              бтв-то на културата естествено са отразили новината: http://wwww.vbox7.com/play:6872bfe7

Коментар

Преди време хадих до Тайлант, там имат този обичай, по празниците правят куб от оризова хартия, като по диагонал на дъното, което остава кухо връзват тънка кофражна тел, на точката на пресичане на телта в средата на куба, също с тел закрепват напоена с парафин хартия.
                Когато запалят хартията тя бързо изпълва примитивния балон с горещ въздух и го вдига до около 300м ако няма течения.Когато ,в нашия случай по нова година, от плажа бяха пуснати над 1000 балона ... беше невероятно.Този обичай съществува в Азия от преди Христа
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020772.jpg
Размер:58.8 КБ
ID:5205622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020773.jpg
Размер:66.2 КБ
ID:5205621Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020775.jpg
Размер:86.3 КБ
ID:5205620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020777.jpg
Размер:84.7 КБ
ID:5205623Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020769.jpg
Размер:34.0 КБ
ID:5205624
                Светлинките в небето са други балони, които аз с плеомакса нямаше как да снимам ... предполагам!
                Последно редактирано от Ico_Ns; 05-09-10, 11:02. Причина: Снимки-допълване
                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X