Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да усети трус в Софето?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой да усети трус в Софето?

Нищо извън нормата, Витошкият разлом никой не го е отменял... Според статистиката на всеки 100-на години в София става по едно голямо земетресение... (Това дето мина не беше такова) От друга страна поредица от такива малки е доста по-добра идея от едно голямо... Засега сме много добре... Освен ако учените не са прави...
    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
      На Орлов мост също се усети много добре.Все едно нещо тежко падна в сградата.
      В Драгалевци по същия начин.

Коментар

В Младост 4 на 3-тият етаж ( панелка ) нищо не се разлюля...
        Да живеят панелките :-))))
        LZ1RED

Коментар

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/

Коментар

Овча Купел стара част - добре друсна и никакъв проблем в нова сграда.
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

"Опълченска" и "Кирил и Методи". 3-и етаж, нова сграда. Тътен (вертикално с висока честота), а след секунда - странично олюляване, може би 4-5 секунди.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чак ме събуди
                http://www.focus-news.net/?id=n1438831
                Темата все си е актуална от едно известно време

Коментар

На бул. "Хр. Ботев" разтресе доста яко. На 4 етаж съм и бюрата и шкафовете се разлюляха.
                  Предните земетресения хич не ги и усетих заради преминаващите трамваи, ама това си ме стресна.
                  Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Бул. България .. на него ми се намира дейта центъра. На втори етаж съм ама седя върху една дълга плоча без подпори под нея. Друсна на горе, а после на страни. Заради плочата ефекта бе усилен осезаемо, а аз си седях и гледах тъпо за да видя ще ми падне ли монитора или да. Не беше страшно ... страшното идва после .... МТел здадоха багажа за отрицателно време. 20 минути след труса все още не можех да се вреда да се обадя. Сайтовете на информационните агенции ..... същата работа. Що ли не си взех радиостанцията днес?!!!
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Кучето ми настръхна около 2 минути преди земетресението. Не бях виждал такова нещо. Дръпна ушите назад и се скри. Аз се чудих какво става, виках го, после го успокоявах под масата. И в един момент се затресе, скочих от уплах и си треснах главата в ръба на масата

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                        Бул. България .. на него ми се намира дейта центъра. На втори етаж съм ама седя върху една дълга плоча без подпори под нея. Друсна на горе, а после на страни. Заради плочата ефекта бе усилен осезаемо, а аз си седях и гледах тъпо за да видя ще ми падне ли монитора или да. Не беше страшно ... страшното идва после .... МТел здадоха багажа за отрицателно време. 20 минути след труса все още не можех да се вреда да се обадя. Сайтовете на информационните агенции ..... същата работа. Що ли не си взех радиостанцията днес?!!!
                        Гледайте коментарите във фокус нюз. Егати смешката. Една даже пита "няма ли някой да каже до кога ще продължават тия трусове".
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Гледайте коментарите във фокус нюз. Егати смешката. Една даже пита "няма ли някой да каже до кога ще продължават тия трусове".
                          В Надежда в старата къща заклати доста добре чак ме разклати на стола
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

На пл. Славейков - яко друсане, тичащи по стълбите паникьосани държавни служители и падащи парчета тухли от старите сгради
                            Споко...винаги може да е по-зле ...

Коментар

Я сега, като добри граждани, влезте тук http://www.emsc-csem.org/, намерете си земетресението и попълнете въпросника, влиза се от знамената над картата.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                                На пл. Славейков - яко друсане, тичащи по стълбите паникьосани държавни служители и падащи парчета тухли от старите сгради
                                Споко...винаги може да е по-зле ...
                                При теб тухли, а при мен бягащи по плаца плъхове
                                Георги Танев (0+)
                                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                                Land Rover Club Bulgaria
                                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X