Мда...и нямат кой знае каква изявена мускулатура, и сякаш имаха някакви задължителни фигури. Колко малко знаем за този свят.
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Тя мускулатурата е само за сваляне на гаджета... В живия живот няма никакво приложение.
Иначе и аз съм очарован от лекотата с която това цигане се кълчи на пилона. Прави го все едно, че си върви по земата...
Виж, атракцията ще е ако аз го направя това нещо-110 кила съм
А май тези са Йоги, има нещо изкълчено в движенията им, и понякога все едно нямат кости...
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Тя мускулатурата е само за сваляне на гаджета... В живия живот няма никакво приложение.
Иначе и аз съм очарован от лекотата с която това цигане се кълчи на пилона. Прави го все едно, че си върви по земата...
Виж, атракцията ще е ако аз го направя това нещо-110 кила съм
А май тези са Йоги, има нещо изкълчено в движенията им, и понякога все едно нямат кости...
Абсолютно вярно. Мускулите не означават сила. Мене на тренировките /джудо/ кви момченца са ме премятали .................
Иначе браво на тези деца!
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Поредното Доказателство, че стига човек да се Вманйачи по нещо - може да постигне НЕВЕРОЯТНИ резултати (е не всеки и то само докато е млад), Но съвсем друг въпрос е ЗАЩО?
А иначе гледайки особено последното детенце се замислих колко фрактури щях да си докарам още на първата фигура, за после.... нямаше да има после - Браво на децата.
А за практичността в живота - човек който може така да се катери по всякакви места - Гладен няма да остане - вЕрвайте ми
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар