Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спам на автобусна тема

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спам на автобусна тема

Севи, намерих ти един много лачен.

Има и перделъци като стара фуста
    От видяното на място си мисля, че този автобус не става за офроуд. Много слабо окачване, трябва да се смени с нещо по-сериозно. Но пък може да стане състезателен, ако го качим на шаси от тролей и му вдигнем жартиерите.
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

От: Искам да си купя рейс, какво ще ме посъветвате?

Чувал съм, че трябва да се внимава с всеки педал....от техничари в бранша, защото педалите не ги разбирам хич.

Коментар

Егати, сега какво да я правя мойта Чавдарка ц5-ца. Гадове разбихте всичко детско в мен. Карам си бригадата 4 год. зима и лято даже и по 2-3 кубика дърва на връщане прес седмица-две, дано не го четът горските. Досега само съединител 2 пъти и един път преден диф. Много пъти зимно време и с вериги на четирте гуми. За мен засега няма друга алтернатива. Осем души, резачки,инструмент, горива, и всичко което се сетите за една бригада секачи.
      Родопите..... Широка лъка.....Солища

Коментар

Аз мисля, че е необходимо да му се набият по-големи кардани. Особено на задния мост, защото всичко идва от ориентацията (дисбаланса).
        LZ1HKW

Коментар

От: До: Искам да си купя рейс, какво ще ме посъветвате?

Я да попитам модератора: Какво имаше в темата написано, което да не е технически насочено или свързано с търсеният автобус от колегата Disem?
          Защо се трият мнения на посоки?
          LZ1HKW

Коментар

Темата не е пипана от две години и половина. Съживяването и с дребнав спам е по избор на пишещите. Редактирането и - по избор на модераторите. Невъзможността да се изчисли колко време е минало от февруари 2008 до днес - проблем извън компетенциите на форума.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Как Чавдар бе майна, няма такъв боклук.
              Изтърват му спирачките и помита всичко по пътя си.
              Забравихте ли Караагач, забравихте ли Бакаджик, забравихте ли Лим.
              Бягай далече, прокълната е работата.

пс
              сам си говоря. тя темата окастрена.

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Темата не е пипана от две години и половина. Съживяването и с дребнав спам е по избор на пишещите. Редактирането и - по избор на модераторите. Невъзможността да се изчисли колко време е минало от февруари 2008 до днес - проблем извън компетенциите на форума.
              Няма дори неписано правило, да не се пише в стари теми.
              Дори е препоръчително да се пише в стари теми, за да се систематизира по-добре информацията.

Първоначално публикуван от Майкъл
              Чувал съм, че трябва да се внимава с всеки педал....от техничари в бранша, защото педалите не ги разбирам хич.
              Точно заради педалите толкова хора си отидоха.

Първоначално публикуван от vladi333
              Севи, намерих ти един много лачен. Има и перделъци като стара фуста. От видяното на място си мисля, че този автобус не става за офроуд.
              Но пък може да стане състезателен, ако го качим на шаси от тролей и му вдигнем жартиерите
              Чак пък на шаси от тролей. хохо
              Да не съм лош пророк, но мисля че ще се разочароваш пагубно.
              Последно редактирано от Goblin; 13-08-10, 18:55.

Коментар

Майкъл,правилно си чул,че с педалите трябва да се подхожда нежно и внимателно.
                My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

От: Спам на автобусна тема

Спамете сега на воля.

Коментар

Севдо търси да си купи автобус Чавдар, ние обсъждаме техническата страна на тези машини. Защо това се смята за спам?
                    Аз намерих автобус, който да се продава, Майки сподели мнение за техническите характеристики след проведено проучване с колеги в бранша. Колегата ivan_solishta сподели собствено мнение като имащ такъв автобус. Аз и Кинекс споделяме мнение свързано с техническото състояние и възможния в последствие тунинг на машината!
                    Е това ако е спам, то това е най спамърският форум в света. Но с този спам се помага на много хора при избора на машини, както и при технически проблеми.
                    Последно редактирано от vladi333; 13-08-10, 22:31. Причина: допълнение!
                    LZ1HKW

Коментар

Като се правиш на ударен, поне се прави докрай.

Коментар

Аз не се правя на ударен. Просто помагам на съфорумец като му намерих това, което търси да си купи!
                        LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                          Аз не се правя на ударен. Просто помагам на съфорумец като му намерих това, което търси да си купи!
                          Но не става ясно какви Педали ще има вътре
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Съфорумеца го няма от сопалям време - а стига де, толко ли прости изглеждаме?!Читав мъж, кадърен - що изпростяваш?
                            Лично мнение, да не се зачете като форумно становище...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Съфорумеца го няма от сопалям време - а стига де, толко ли прости изглеждаме?!Читав мъж, кадърен - що изпростяваш?
                              Лично мнение, да не се зачете като форумно становище...
                              Да ти споделя само, че съфорумеца си е тук от "сопалям" време. Никога не е напускал форума. А прости или умни не е моя работа да квалифицирам. Но е жалко да се защитават някой хора, който бяха на първа линия на гей парада!
                              Много ми е интересно едно нещо, когато някой реве тайно във модераторския форум и всички го защитават. Защо въпросният човек не застане с позиция като мъж и не каже: Който има нещо против мен, да заповяда еди къде си да се разберем?
                              Много е лесно да стоиш вкъщи в тоалетната и да си цивриш, ами излез и си оправи проблемите г-н засегнат!!!!!!
                              LZ1HKW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X