Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шимон Перес се самопокани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шимон Перес се самопокани

Шимон Перес иска да се водат преговорите с Палестина във България ,

маи евреиските благодарности ше ни изтече из нУсо ,ония с големото его мак-доналджиите ше се комплексират а и анадолците ше им се напръчат мустаците ,хм
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

От: Шимон Перес се самопокани

Същият днес не му ли връчиха орден Стара Планина най-високата степен ?

Коментар

бре , само да не станеме световен полигон , а нали сме и баровци член на НАТО , та маи трябва да питаме като праиме нещо
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Отбой. Решили са за разнообразие тука да си проведат оперативката. Ще поприказват, ще дадат интервюта, ще заклещят центъра на София с милиция, после по живо, по здраво ще отидат да си се гърмят.

Нас ще ни похвалят като поредните, при които мирният процес се е придвижил съвсем малко напред.

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
          Същият днес не му ли връчиха орден Стара Планина най-високата степен ?
          Я па ти и оти?Кво е направил за България......
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Отбой. Решили са за разнообразие тука да си проведат оперативката. Ще поприказват, ще дадат интервюта, ще заклещят центъра на София с милиция, после по живо, по здраво ще отидат да си се гърмят.

Нас ще ни похвалят като поредните, при които мирният процес се е придвижил съвсем малко напред.
            къв отбои бе , окупаване ше има , искат преговорите с палестинците да се водят в България , и нали се сещаш че София ше са напълни с равини и оджи , а да не говора че бирата в раиона на попа дето си я пия ще стане мираж от блокирана София

Коментар

Бруто я дойдат по 50 човека от двете страни, я не, с все гавази, антураж и синекури. За блокираната София трябва да си свикнал. Па и няма да е дълго, те хората се знаят и бързо-бързо ще се разберат.

Коментар

бре те ше се разберът ма аз нема да сам жив маи , от рождения ми ден са почнали да се разбират та до сега , маи големите се ритат по кокалчетата там , нали виде и анадолците как реагираха при задържане за проверка техни кораби , светъ ги осъди през зъби така от куртоазия , със сигурност ще има доста събития за коментар ако тръгнат да си чешат езиците на наша територия , ма саир да има стига да не го изядеме ние после

Коментар

Нищо няма да изядеме, това са сериозни бизнесмени. Даже сигурно и сметката ще си платят на тръгване.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Я па ти и оти?Кво е направил за България......
                    Същото се зачудих и аз като чух по радиото. Май е модерно последно време да даваме на всеки чуждестранен посетител разни ордени, а на хората, които ги заслужават да им даваме едно потупване по рамото придружено с думите: "Добра работа".

Коментар

да си прават при нас партиините сабрания , или сме наи читави или сме наи наивни

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                        Същото се зачудих и аз като чух по радиото. Май е модерно последно време да даваме на всеки чуждестранен посетител разни ордени, а на хората, които ги заслужават да им даваме едно потупване по рамото придружено с думите: "Добра работа".

Че то, каква е разликата между "потупване по рамото"; орден "Стара планина" и "усмивка пред строя"?

П. П. А аз се чудя днес защо пак ми дрънчат прозорците...
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          да си прават при нас партиините сабрания , или сме наи читави или сме наи наивни
                          Не бе. Чули са, че тука кръчмите горе-долу стават.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                            Че то, каква е разликата между "потупване по рамото"; орден "Стара планина" и "усмивка пред строя"?

П. П. А аз се чудя днес защо пак ми дрънчат прозорците...
                            Може би в това, че някои хора(според вижданията ми) го заслужават въпросния орден, докато други заслужават само по една усмивка пред строя.

Аз примерно не знам какви заслуги има Перес спрямо България за да го получи, но на скоро гледах за човек, който е спасил 16(ако помня правилно) деца при катастрофа и е получил 202 левчета в знак на благодарност за това нещо...

Изводите са ясни.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Не бе. Чули са, че тука кръчмите горе-долу стават.
                              бре само да не доиде оня секретаро по сигурноста на департамента дето при югословенските ни приятели отвараше вратите със крак преди бобандировките у кумшиите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X