Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специален ПО-ЗДРАВ за всички които пишат по теми извън джипките и офроуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Специален ПО-ЗДРАВ за всички които пишат по теми извън джипките и офроуда

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Ами наздраве! ........... с цел запазване популярност и "авторитет".....
    Колко интересно нали!, да пишеме за джипки? Ми то всичко е изписано вече.
    Ако пуснеш нова тема, все някой ще ти пейстни линк към някоя съществуваща от преди 3 години. Ако възкресиш вече съществуваща от преди 3 години, все някой ще ти напише да следиш темите и че едикояси била от 2007г.Ако решиш да своеволстваш и така не става ЦЕНЗУРА.Но да не забравяме че е лято и малко безделници намираме време за компютър а да не говорим за писане.От другата страна на призмата този форум (който е в челната петица по дългосрочни регистрации и посещаемост от същите),
    за да съществува си има разходи, е даа ама ако не се популяризира няма приходи което пък няма как да стане ако потъпква всяко лично пространство с клевети и без обосновани нападки към лица които не членуват тук и на практика няма как да се защитят.
    И на мен не ми харесват някой неща , но не ми харесва и че комшията паркира напречно на всички останали, това не значи че аз съм прав.
    Не съм адвокат на никого и това са си мои расъждения, но нали не плащаме членски внос, не мисля че е редно да имаме кой знае какви претенции.
    Поискахме нов облик на портала е направиха го, но да искаме да стане "горещо" и "сигнално жълто" звучи несериозно.
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Никиии, имаш правописна грешка Да ти я покажа или сам ще си я оправиш?

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
        ...да стане "горещо" и "сигнално жълто" звучи несериозно.
        Ице, извинявай, че не се познаваме лично и ще ти говоря на "ти", ама реално стана точно това, което съм цитирал.

Коментар

Ице, извинявай, че не се познаваме лично и ще ти говоря на "ти", ама реално стана точно това, което съм цитирал.
          Не се коси, ако исках обръщение на Вие, щях да си сложа име и фамилия.Чувствам форума твърде близък за да изисквам нещо подобно от членовете му.
          Колкото до цитата, толкова позволява цензурата, смотолевени догадки, клиширани изрази, подмятания и дотам.И без това не мисля че някой от който зависи каквото и да е, има регистрации в подобни форуми, още по-малко да следи тимите дори и като гост.Тези хора си имат ПР агенти имат си "независими" агенции за проучвания на общественното мнение и прочие схемажии, които цедят пари от данъкоплатеца.

Коментар

Никиии, имаш правописна грешка Да ти я покажа или сам ще си я оправиш?
            Сори, с тия цени на алкохола тук - дори съм забравил как се пише
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре де, така или иначе не мога да схвана позицията ти, за което се извинявам.
              Обаче, много добре помня как преди 5 години се обърнах с молба към братята Петрови, за съвет, за това каква джипка да си купя.
              А какво получих като отговор ли? Ами мнооого обширно и детайлно мнение относно марките и проблемите свързани с тях. Бях изклютелно доволен и щастлив, че въпросните(братя) са дали все от себе си за първия по същността си форум, в нашата мила родина.
              Това което ме тормози към момента е, че разбиранията и възгледите относно развитието на един оффроуд портал, са се променили коренно. Естествено, по никакъв ефективен начин не мога да променя случващото се, но поне ( за момента) мога да си позволя лукса , да поставя началото на подобна тема. Имаш ли нещо против?

Коментар

Добре де, така или иначе не мога да схвана позицията ти, за което се извинявам.
                Имаш ли нещо против?
                ..просто обичам да поглеждам монетата от трите и страни, и тогава да я сложа на кантара.
                Аз ли?Аз нямам нищо ама нищо против.
                Поздрави и успех с мелниците

Коментар

Както и да е. То времето ще си покаже. А че някой се предал пред мелниците, това не означава, че не съществуват булдозери.

Коментар

И аз се пробвах няколко пъти. Не става. Пред парите и боговете мълчат.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз виждам само един проблем и той се нарича "тази тема вече е широко обсъждана в няколко други теми - използвай търсачката". Да де, ама в една тема на 15 страница са обсъдени 30% от проблема, в друга 40%, в трета пак 30%. А често в една тема е казано едно, в друга друго и няма връзка между тях (предполагаш кое е по-доброто спрямо датата и квалификацията на потребителите дали мнение и подобни методики). И ти се налага да четеш като луд и да вадиш вода от 10 дерета, за да добиеш нужното ти. А всъщност в оригиналната тема отговорът може да се даде с изречение, което дори е по-късо от съвета да се ползва търсачката. Или ако все пак трябва да натирим някой новак, че не е чел (което смятам, че е нормално за всички новаци), то високомерно просто да се даде линк, към въпросният вече обсъждан ресурс и да се каже "ето тук е дадено решението: ....".

Според мен йерархичното натрупване на информация и препратките не са нещо лошо. Напротив - не отблъсква, а нахъсва участниците. Думите "използвай търсачката" целят да покажат, че си тъпак, който не е чел. Ами нормално - нали затова питаш, за да си спестиш четене. Нали целта на форума е именно складирането и преизползването на информация по най-бързия възможен начин? Или имаме други цели?

П.С. Това което казах със сигурност "вече е обсъждано и дискутирано широко в други теми".

П.С.2. Модераторите да ме извиняват за хапливия тон, който очевидно е насочен предимно към тях, но аз като администратор на друг малко по-скромен англоезичен форум (на друга тематика) забранявам на моите модератори да се отнасят с тези думи "it's already discussed in other topics". Карам ги винаги да слагат линк към тези "other topics".

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                        Аз виждам само един проблем и той се нарича "тази тема вече е широко обсъждана в няколко други теми - използвай търсачката"...
                        Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                        ... но аз като администратор на друг малко по-скромен англоезичен форум (на друга тематика) забранявам на моите модератори да се отнасят с тези думи "it's already discussed in other topics". Карам ги винаги да слагат линк към тези "other topics".
                        За забележката относно 'това вече е дискутирано' и публикуването на препратка към вече дискутираното си прав. И те уверявам, че повечето Модератори (не следя работата на всички колеги) го правим. Едно време, когато и тук бяхме по-скромни, го правехме винаги и на 100%. Къде в тази тема видя подобен отстрел на въпрос на потребител?
                        Пожелавам ти и твоя портал да достигне обемите на този и твоите модератори да се справят по-добре с лавината от (мързеливи) въпроси и обема налична вече информация, естествено доброволно.

Коментар

Хайде да налея още малко масло в огъня , все пак в повечето теми не се вписва развръзката а само проблема, следват трийсетина хипотези и темата умира или заспива.И за да не говоря напразно ето и няколко примера от близкото минало, приятно четене и ако някой ме светне каква е развръзката ще го черпя един "уикенд" на Иракли ...от него палатката, от мене мястото.
                          Препратка ТУК и ТУК и ТУК

Коментар

Ако количеството на темите е станало толкова голямо, че самите модератори не могат да намерят това, което "вече е писано и дискутирано", сиреч самите модератори не се справят с търсачката, то как да очакваме новия потребител да го направи? Не е ли станало време да се дискутира пак?

А ако модераторите са претоварени и не стигат, то рецептата е ясна - повече модератори...

Дублирането на информация не е нещо страшно.

Коментар

Основният проблем е, че един форум е място за дискусии. И всички сме по-компетентни по еди теми и по-малко компетентни по друго, което обаче не е право пропорционално на увереноста ни по тях. Съответно пишем и гениални неща и пълни глупости. Съответно, уви, понякога и стигаме до различни изводи от един и същи материал... Темата и дискусията обаче си седят. Наистина не винаги са приключили с обобщение. Което обаче е пряко свързано с факта, че няколкото страни си правят и няколко различни извода. Уви, не сме справочник, който да извади само есенцията. Та и в новата тема, ако вземат да се пишат изводите от предишната, то най-много да се повтори предната дискусия със същата степен на неяснота. А проблемът не е в повтарянето, а в умората на хората да пишат едно и също. При това се уморяват по различно време и то не е задължително именно правите да се уморят последни... Дори обикновено става обратното.

П.П.: Иначе и аз бях наскоро жертва на синдрома Търси Спешен проблем, единствения интернет беше мобилен и то от мобилния телефон, който няма офис пакет, а получавах препратки да търся теми с прикачени DOC-ове и PDF-и... ама накрая се оправих някак си
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А, умората е друго нещо. Когато някой се умори, то нека си почине...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X