Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водород от електролизна клетка в дизелов двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Водород от електролизна клетка в дизелов двигател

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Жена ми току що предложи адекватно решение - удряш няколко бири, светват ти очите на дълги и за к'во са ти акумулатори изобщо?
    тефчо, на твое място бих си вардил жената и не бих изтърсвал такива факти публично.

Коментар

Размечтал си се нещо Бирите и светлината в очите бяха идея към Жоро Нешев
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз ли, не. Ама знам какви са тука. Моята жена ако слушам, няма да остане алкохол за продаване.

Коментар

Не сте прави м..а му стара. Сериозна тема , забележки от съвестни граждани за спамене , а вие бира та бира.... и жени в добавка. Дето викала една трънчанка на децата си - Оно нема биру за мужете а они ревнали леб та леб. Сега остава некой да намеси Левски , ЦСКА , ББ и ЦЦ и тя отиде та се не виде.

В една друга тема бях писал , за духовното осъзнаване и острата необходимост от намаляване на дефинираните от научния комунизъм "потребности". Ама и там си признах , че не съм израстнал духовно още. Имам нужда от енергия в най-различните и модификации и на най-различни места ...... респективно енергоизточниците и енергоемкостите представляват съвсем сериозно предизвикателство. Страшно му се ядосвам на тоя Ломоносов. Баси закона е измъдрил!

Ясене във вас със Стефан е надеждата - измисляите вече бурканчето , пък аз ще го събера от старите железа по гаража някак. Само първо кажете аджеба това животно тока последно вълна ли е или частица да знам какви съдинки да събирам?
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            кажете аджеба това животно тока последно вълна ли е или частица да знам какви съдинки да събирам?
            И двете. Играе това, с което му е по-лесно да се измъкне нанякъде.

Коментар

Я да да споделя...
              Електрическа кола тежаща 400 кг. с акумулатори съхраняващи 3600 вата може да мине 40 км.
              Акумулаторите ще умрат за времето от 1 до 3 години - цена от 600 до 1600 лева.
              Задачката е проста - смятане му е майката!

CITYEL

Коментар

Отговор към мнение #28
                Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                ...
                @Гоблин: Нещо, което съвсем встрани от темата: На няколко пъти вече чета как обясняваш разни такива "казуси" с хАмериката и направо се изкушавам да питам за Зона51. Не се бъзикам, просто се кефя как излагаш нещата.
                Да вдигна и тая тема... Довечера от 21 ч. по National Geographic ще има за зона 51.

Коментар

Виноват. Пропуснал съм.

Не знам особено много по въпроса, но ми стига следната информация:

- Зона 51 е военна зона. От къде на къде - не знам, но някакъв шапкар на бюро взел че решил че секретните военни зони са секретни военни зони, и че достъпа до и информацията за тях са ограничени. Абсолютно безобразие !!!

- Предполагам че 90% от абсолютно редовните за времето си експерименти проведени там биха изглеждали научна фантастика и в наши дни ако ни минат над главите. Това е епоха на възход, на тиха и не дотам тиха лудост, да не говорим че ядрените полигони са на две крачки. Поживейте няколко години в район където от едната страна постоянно изпитват секретни самолети, от другата - през месец гърмят открити ядрени тестове с все по-голям тротилов екивалент, добавете жега и сух пустинен въздух, разбъркайте, консумирайте горещо.

- Де що има село и паланка около зоната, вече 50-60 години се изхранва от продажбата на сувенири и от цялата икономика въртяща се около любопитните посетители (хотели, ресторанти и прочее). Но не ме разбирайте неправилно - те НИКОГА, ама НИКОГА не биха излъгали и не биха подхранвали слуховете за да си запазят поминъка
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Зона 51 е един от символите на Америка, наедно със Статуята и Наса. Пък те милите отричаха в началото, че я има.
                    После ходи им вярвай... Малко като проблемите на Клинтън

Коментар

Е нали това разправям, задължение на всяка държава и правителство по света е когато ги питаш къде са им секретните бази, те да ти кажат къде са
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В контекста на темата разбрах че, в зона 51 се провеждат секретни военни експерименти за разлагане на водата на водород и кислород с идея за използване на полученият продукт за задвижване на всякакви превозни, летателни и други заднико-преместващи средства...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          В контекста на темата разбрах че, в зона 51 се провеждат секретни военни експерименти за разлагане на водата на водород и кислород с идея за използване на полученият продукт за задвижване на всякакви превозни, летателни и други заднико-преместващи средства...
                          Имаме технология да спрем да цапаме единствената си планета. А го правим заради кефа на шепа ненаяли се богаташи. Като се постави под въпрос и стойността на печатаните пари, заради което го правим - историята придобива още по - гротесткна форма. Пак добре, че не изсипахме в атмосферата де що уран сме изкопали. Не, че се е минало...
                          Цивилизация ама друг път! От Ясен научих, че разумният живот на тая планета е винената мушица!
                          Последно редактирано от Rabin; 26-06-11, 21:50.

Коментар

Рабин, приятелю, технологията за екологично чисто придвижване е измислена мноооого отдавна. Казва се кон. С вариации муле, катър, магаре, вол, камила и така нататък, според пътните условия, средствата и предпочитанията. Всичко останало е някакъв див организационен абсурд, с който обаче сме толкова свикнали, че повечето от нас трудно биха си представили света без самолети, коли, камиони, влакове, ТЕЦове, климатици и прочее от сорта белези на цивилизацията.
                            Пристрастени сме. Това е проблема.
                            Имаше една гавра на тема Star Wars, не помня името, но имаше една култова сцена - вървят Люк Скайуокър, Принцесата, роботите и не знам кой още през пустинята. Люк мърмори "Вода, вода!" Роботите мрънкат "Масло, масло!". А Принцесата стене "Рум сървиз!"...

@Гоблин: Знаех си, че няма да ме разочароваш

Коментар

Конете и сродните им твари са изхвърлени от транспорта именно заради проблеми с екологичната (пък и хигиенната) им чистота. Ако не се бяха заринали градовете в тор, щяхте да видите вие разпространение на ДВГ.

Коментар

Градовете - то от там се почва. Не всички са били заринати с тор. Но темата става много дълга и много в страни от конкретния спам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X