Да това е проблем на интернет експлорер 6 (и не само това) не може да чете алфа транспаренцията на PNG картинките които са идеални за много неща и т.н.
Вече се говори по УЕБ средите за махането му от всякаква поддръжка.
С новия софтуер по някаква причина ми се шашка Експлоръра.Почти на всяка страница ми изкарва : A problem with this webpage caused IE........ или Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. С IE 8 съм.С Мозила- никакъв проблем.
Забелязвам, че когато се селектират повече мнения за отговор с цитат, селекцията не се изчиства след публикуване на отговора, а остава. Така че при следващ отговор с цитат (констатирано при писане в една и съща тема), отнове се цитират мения, на които вече е отговорено.
За отговор в тема, по подразбиране ми дава 'Бърз отговор'. Това нормално ли е и мога ли да го променя,че все трябва да 'Ходя в напреднали'.
Благодаря !
Забелязвам, че когато се селектират повече мнения за отговор с цитат, селекцията не се изчиства след публикуване на отговора, а остава. Така че при следващ отговор с цитат (констатирано при писане в една и съща тема), отнове се цитират мения, на които вече е отговорено.
Ок това ще го тествам.
При мен няма проблем размаркират се.
За отговор в тема, по подразбиране ми дава 'Бърз отговор'. Това нормално ли е и мога ли да го променя,че все трябва да 'Ходя в напреднали'.
Благодаря !
Това е така само че като цъкнеш два пъти директно те праща в напреднали (нова екстра);
Господа откакто пуснахте новата версия системата е много бавна. Аз по принцип съм с бавен интернет в службата ! БТК интранет!. Че е бавен бавен ама 10 15 сек да неможе да смени страница . Със старата версия не беше така . Поздрави.
Разликата в зареждането е малка 3 милисекунди между двете версии.
Не вяарвам на някой да са му проблем.
Според Гугъл Сме по добре от 78% от сайтовете в интернет.
Страницата се зарежда за 1,8 секунди (за толкова ги заржда и ГУГЪЛ)
Това е и при мен локално.
Тестващия софтуер дава рейтинг 78 от 100
На мен много ми липсва бутончето "Днешни публикации" , което беше в падащото меню "Бързи връзки". Въпроса ми е - дали е преместен, и ако не е (а е махнат), дали има възможност да се върне някъде.
Сега ползвам "Нови теми" но не е същото.
Коментар