Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от rosen_vg Преглед на мнение
    Здравейте.
    Предварително се извинявам ако се повтарям .Не мога да преместя маркера след снимката.Гледам и други колеги имат този проблем. При мен ли е грешката или във
    Форума .Публикувам снимка маркера се мести, на втората публикация маркера остава от пред и не мога да го преместя.Не съм много в час с тези машинки.
    Маркера може да бъде преместен и със стрелките от клавиатурата,
    при мен това работи с проблемните браузъри.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Защо винаги когато си редактирам мнение, като цъкна на някой ред, винаги ми дава мигащата чертичка в началото на поста??В мен ли е проблема ??Или нещо от форума ?
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ефект от промените:
        Със сигурност по-бавно зареждане на страниците, които непрекъснато подскачат докато се наместят.
        Поне при мен е така.
        П.П. Що за усмивка изразява този емотикон и как да го сравним със съвсем изразителната такава на стария Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_biggrin.gif
Прегледи:17
Размер:172 Байта
ID:5306825
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Бобчо по нагоре съм отговорил на същия въпрос.
          От браузъра е - не изпълнява някоя инструкция на джава скрипта (от ЦК едитор ще го оправят).

Ефект от промените:
          Със сигурност по-бавно зареждане на страниците, които непрекъснато подскачат докато се наместят.
          Никакъв шанс няма да се зареждат по бавно - поне няма от какво.
          Според гугъл даже е по добре и то доста.
          Подскачането винаги си е било така и така ще си остане - защото нещата в интернет така си работят.
          Още не е измислена последователност на зареждане на елементите и всеки браузър го прави както му е кеф.

Коментар

Другото което ме дразни е, че след като пиша нещо и искам да се върна на предната страница ми излиза една табела искаща потвърждение за действието. Трябва да и дам ОК иначе не става. Интересното е, че не винаги се случва и не винаги след като съм писал.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Това е потвърждение, че излизах от редактора за да няма после къде ми е поста.
              Най вероятно имаш ауто сейв пост за това те пита.

Коментар

P1rvo se izvinqvam za latinicata, no kirilizatora na window-sa se skapa totalno i sega sym bez kilirizator..flex typa ne moje da tragne na win 7, a sled kato se porovih v internet razbrah, 4e e adski vreden za windowsa..Ta sega vyprosa mi e kak da si vastanovq window-skiq kirizator???Predi be6e lesno, tsykam dolo v lqvo do ikonite, dqsno kop4e-toolbars i go cakvah, sega oba4e go nqma i tam..I ne znam kakvo da napravq..???Nqkoi da ima ideq ???

Първо се извинявам за латиницата, но кирилизатора на window-са се скапа тотално и сега съм без килиризатор..флех тъпа не може да тръгне на win 7, а след като се порових в интернет разбрах, че е адски вреден за windowса..
                Та сега въпроса ми е как да си въстановя window-ския киризатор???
                Преди беше лесно, цъкам доло в ляво до иконите, дясно копче-тоолбърс и го цаквах, сега обаче го няма и там..
                И не знам какво да направя..???Някой да има идея ???
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-09-11, 18:30.
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от turtey
                  Моля ти се, не го подлъгвай. Тотално не си прав - флекса прави много бози по виндовса. Има достатъчно други смислени кирилизатори, а вградения в виндолса е най-добрия.

На вин7 се пуска от старт, контролен панел, часовник език регион, промяна на клавиатури ...
                  Абсолютно съм далеч да подлъгвам някого. Говоря самата и свещена истина. Който не вярва да заповяда с каса бира и върлина суджук да се увери лично на щайгата ми. Никакви проблеми отникъде с тоя лош флекс.

Коментар

Горна ми е далече, иначе идвам, даже и ще ти покажа къде е проблемацията.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тихо, ще дойда в Горна и ще ти изям суджука и ще ти изпия бирата, ама междувременно ще изтрия смайващо вредния ти съвет. Като преинсталираш няколко хиляди компютъра заради тоя вирус, друга песен ще запееш.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Горна ми е далече, иначе идвам, даже и ще ти покажа къде е проблемацията.
                        Винаги си добре дошъл.

П.П. А аз да не знам, че имам проблемации с флекса, баси...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Винаги си добре дошъл.

П.П. А аз да не знам, че имам проблемации с флекса, баси...
                          Постепенно си се научил да ги заобикаляш, ама те потребителите какво ли не правят. А някои номера на Флекса са толкова трудни за свързване с него, че се чудиш откъде са ти дошли и набеждаваш други програми.

Коментар

Pak ne stava, ne se poqvqva kirilizatora dolo v dqsno, izglejda trqbva da go vodq na 4i4o doktor..

Пак не става, не се появява кирилизатора доло в дясно, изглежда трябва да го водя на чичо доктор..
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-09-11, 18:31.
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                              Pak ne stava, ne se poqvqva kirilizatora dolo v dqsno, izglejda trqbva da go vodq na 4i4o doktor..
                              Задай му бързи бутони на кирилизатора, и да не се появява би трябвало да работи с тях.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Постепенно си се научил да ги заобикаляш, ама те потребителите какво ли не правят. А някои номера на Флекса са толкова трудни за свързване с него, че се чудиш откъде са ти дошли и набеждаваш други програми.
                                Ясене, как да съм се научил да заобикалям нещо, което го няма? Вие явно не ми вярвате, но флексът е на компа ми от самото начало и не ми е правил проблеми никога. Компът ми последно е преинсталиран преди две години, мисля, но дори тогава флексът си остава в бекъпа и се слага отново.

Стига, че оспамихме темата. Ако искаш изтрий постовете ми.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X