Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Това беше преди четири дни, сега всичко е нормално. Май неделя и понеделник беше така.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

OK съжалявам за бавния отговор - погледнах го още преди 4 дни и беше нормално.
      Малко съм зает с един проект и затова се забавих с отговора

Коментар

Здравейте,може да е писано по темата, но с тоя шрифт дето ми излезе(не знам как) ми е трудно да чета- много дребен шрифт се появи за текста . та как да се оправи, мащаб ли, нещо друго ли? не е от монитора ,щото в другите форуми всичко си е ОК.
        Страхът от оръжията е признак за забавено сексуално и емоционално съзряване --- YAMAHA XTZ 750---

Коментар

Шривта е абсолютно нормален - предполагам че сте си го намалили от самия браузър.
          На фаерфокса е ctrl +

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Напоследък хрома започна да не може да отвори форума по някой път. Докато си зарежда нормално, и хоп-не може да се свърже. С други сайтове се свързва на момента и без проблем.

Пробвал съм при появяването на този проблем да отворя форума и с файърфокс, и с експлорър-пак не ще. И с другите браузъри пак така-други сайтове се отварят без проблем и почти веднага. След няколко минути всичко си работи нормално.

В моя телевизор ли е проблема?..
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле няма как да ти отговоря без да го видя, на мен не ми се е случвало, но може да е от претоварване на машините.
              Ще го следя и дано го намеря.

Коментар

Благодарско,за бързия съвет... с хром съм, но се получи по описания начин...
                Страхът от оръжията е признак за забавено сексуално и емоционално съзряване --- YAMAHA XTZ 750---

Коментар

От поне 15-20 минути се мъча да вляза в тази тема и да видя какво си ми отговорил(щото знам, че ще отговориш), и все е така-понякога успявам да заредя началната страница, и след като опитам да вляза тук-не може да се свърже.
                  С другите сайтове пак няма проблем. Пробвах и с файърфокс отново-пак не става.

Коментар

Адаш, случайно да се опитваш да влезеш с https вместо с http ?

При мен понякога нещата тотално умират с https, а съм го сложил по подразбиране. Друг път си работи безпроблемно.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Просто си щракам върху темата или подфорума. Или ако е в началото-форума е сайта по подразбиране. Какво браузъра ще сложи отпред-негова си работа, почти никога не съм се заглеждал за конкретните букви.
                      Пробвал съм през гугъл, с някоя специфична дума, например "раздатка", но пак не ще. След няколко минути се оправя. Мисля си, че форума не може да поеме натоварването на моменти.
                      Ако е така, и има начин-няма да е зле да се "осигури" достъпа на утвърдените участници, един вид да сме "привилегировани" за машините даващи достъпа. Не знам как точно да го кажа, нали съм индианец...

Коментар

Кольо, не съм забелязал при мен да има забавяне форума.
                        Както си го описал, прилича да да има някакво омазване на DNS-ите при теб. Следващият път като не ти се отваря форума, пусни пинг до него, за да видиш какво показва и пробвай да заредиш директно с IP адреса:
                        //217.18.245.101
                        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                        0898777327

Коментар

Ако го преведеш на човешки език-може и да опитам да го направя, ама нито знам какво е пинг, нито мога да разбера какво ще ми покаже.
                          А адреса си го записвам на лист, и следващия път като не ще да отвори-ще пробвам направо с числата.

П.П. Преди малко пак същото, и пробвах с числата-не става.
                          Ама стига съм ви занимавал с моите проблеми, ще се справя някак си.
                          Последно редактирано от Кольо; 13-03-12, 23:57.

Коментар

Колеги, от известно време ми се появява някакъв странен проблем, като изпращам ЛС...
                            Не съм пращал ЛС от вчера, а сега тръгнах да пиша и ми излезна това:
                            В мен ли е грешката или е във Форума???
                            Следната грешка е установена при изпращане на съобщението

• This forum requires that you wait 200 seconds between sending private messages. Please try again in 198 seconds.

Сега като изпращах "Бърз Отговор" ми излезна и това:
                            Нормално ли е това???
                            Никога до сега не ми е излизало 2рото, а първото ми излизаше когато трябва, сега когато си иска..
                            Грешки

Следната грешка е установена при изпращане на съобщението

1. This forum requires that you wait 20 seconds between posts. Please try again in 18 seconds.
                            2. This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes.

За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Боби почисти си кеша - има ги тези тайм аути от много време. Но ако не си писал нищо е възможно да е кеш.

Коментар

Колеги, моля някой да преведе правилно това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:82.8 КБ
ID:5358549

"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X