Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала. V3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Проблеми в работата на портала. V3
Искам да си сменя подписа, ама не успявам. Какво да натискам?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Re: Проблеми в работата на портала. V3
Добре де, опиши къде и как точно кликаш, че и аз имам същите проблеми.
Пиша изречение, слагам емотикон, след което маркера ми се премества в началото на изречението и не мога по никакъв начин, нито с ляв, нито с десен бутон да го върна в края. В най-добрия случай, мога да го преместя преди емотикона.
При мен го няма на 4 ри браузъра, но може до версия да е.
Коментар
-
Малко е дразнещ превода-да ли искаме да се "отдалечим" от страницата.
По-добре звучи "да напуснем".
би ли ми копирал точната фраза и да ми кажеш къде излиза.
Коментар
-
Когато пиша този пост например и натисна горе върху името си-излиза прозореца който ме пита "Наистина ли искате да се отделите от тази страница".
Същото е и когато съм в профила си, и щракна върху последни мнения. Излиза пак същия прозорец.
Не е нищо особено, но нали стана въпрос-да изясня за кое говорим.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЕ, как какво. От "настройки" - "редактиране подпис" не става ли?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеДа не би браузъра ти да е на български ???
Ако е така превода е от българизацията, защото не намирам такава фраза от форума.
Коментар
-
От многото бутони, горе в ляво при правене на публикация, не намирам бутона "Премини в текстов режим", който в стария софт беше горе в дясно.
Това ми удължава времето за публикуване два пъти, а и затруднява корекции на полета и разстояния между снимки.
Моля да ми посочите къде е тоз бутон ?Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНики там си е, най-горе в ляво е!!!
Очевидно, новият скрийн дизайнер е лявоориентиран максималист, докато старият беше дясноориентиран минималист.
Интересно какъв ли ще бъде следвашият ? Дано не е егоцентрист .
Лошо няма, но вместо да си публикувам темите, трябва да рзцъквам бутони, за да установя каква точно визуална перверзия са измислили новите дизайнери. Зная как ще изглежда Ада за WEB дизайнери и програмисти.
Всяка сутрин ще се будят във нова версия на същия апартамент, в който кенефната чиния днес е умивалник и обратното, а на мястото на вчерашните врати днес са монтирани огледала, чиниите са чаши, а чашите вилици .
Айде, че започнах да спамя, като Дъглас Адамс.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Коментар
-
От: Re: Проблеми в работата на портала. V3
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеЯ кажете с какъв браузър се получава това,
При мен го няма на 4 ри браузъра, но може до версия да е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар