Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Гугъл плей.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Бях се притеснил, че форума тотално е спрял. Чистих кеш-а, но само за форума и нищо не беше станало. Взех да пробвам да изчистя цялата история на посещения. Тръгна форума и за няма и 10 минути работа - пак грешка и до екрана по-долу. От там нататък само този екран се появява, не мога да стигна форума. Това се получава с Chrome, та се принудих с internet explorer да се занимавам, та поне да успея да пиша тук. А това се получава и на личният и на служебният компютър, без да е въведен google акаунт на служебният.Някой, ако има идея що така се получава, ще съм му много благодарен, че хич не ми се нрави тоя explorer.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Capture.jpg
Прегледи:1
Размер:46.9 КБ
ID:5720800

Коментар

Още работи трябва да изчистиш, ама не мога да позная какви

Коментар

Тоя ендпойнт антивирус долу вдясно доста съмнително ми седи баш в този момент. Нищо че показва съвсем друго.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Една преинсталация на Chrome дали може да помогне в случая, защото и аз не знам какво може още да се изтрие? И другият въпрос - въвеждането на google акаунта няма ли да върне пак ситуацията в изходна точка, дори и с преинсталацията да се получи ?

ПП: Това с ендпойнт-а може ли да е случайност, защото сега няколко пъти пробвах и не излиза, а на личният нямам антивирусна, а ситуацията е същата ?

Коментар

Форумът няма общо с гугъл-акаунта.

Коментар

То идеята ми с тоя гугък акаунт беше, дали не възстановява и историята на посещение и кеш-а.

Коментар

кеша не, а историята на посещенията няма отношение

Коментар

Дообре, значи така ще пробвам и ще пиша за резултат.

ПП: Изтрих Chrome-a, като му дадох да изтрие и всичката си информация, но пак е същата ситуация - същият екран и пак нямам достъп до форума...
                    Последно редактирано от Aleks.Zh; 27-07-16, 16:03.

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
                      ...

Това с ендпойнт-а може ли да е случайност, защото сега няколко пъти пробвах и не излиза, а на личният нямам антивирусна, а ситуацията е същата ?
                      При положение че се случва и на личния - да.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Доколкото виждам, проблема е че фейсбук страницата не се дисплейва.

Коментар

Тази грешка, която съм показал по-горе, се появява единствено при опит да отворя форума. Фейсбук се отваря и работи нормално.

Коментар

Защото най вероятно си си линкнал акаунта с фейса и има някакъв проблем. Просто влез в настройки и го откачи от фейса. Това би трябвало да реши проблема.
                            http://www.offroad-bulgaria.com/prof...ditconnections
                            Последно редактирано от Daniel; 27-07-16, 16:31.

Коментар

Това ми беше и следващият въпрос, защото се сещам, че тази опция я цъкнах докато беше новата платформа, и почнах да търся, но не намерих опция да се разкача. Сега отивам в Настройки - Редактиране на връзки и там просто присъства бутон към Фейсбук. Като го цъкна излиза прозореца долу. Да не би аз да не търся, където трябва ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Capture.jpg
Прегледи:1
Размер:96.8 КБ
ID:5720803

Коментар

Първоначално публикуван от Spouk Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]874662[/ATTACH]
                                Това излиза и при мен още в началото, когато влизам във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X