Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    С това което пишете в н-та на брой тема, допринасяте само форума да спре да съществува.
    Няма да е нито първият, нито вторият полезен интернет-ресурс умрял от инвазивна реклама.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

При положение, че това е служебно съобщение, къде точно е проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        С това което пишете в н-та на брой тема, допринасяте само форума да спре да съществува...
        Администраторите много отдавна са осъзнали, че чист оффроуд форум няма как да просъществува. И поради тази причина този форум много отдавна не е "Оффроуд форум".

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
          Администраторите много отдавна са осъзнали, че чист оффроуд форум няма как да просъществува. И поради тази причина този форум много отдавна не е "Оффроуд форум".
          Говориш глупости. Любимата дума на хилядите търговци е офроуд. И аз получих скапаната реклама.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Приятели, не виждам защо обръщате толкова много внимание на нещо, което не ви интересува и точно с 3 натискания на мишката можете да ликвидирате. Уважете домакините. Те трябва да платят наема на нашата говорилня, в която ние, ако искаме, можем да си говорим за офф-роуд.
            Наздраве
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Приятели, не виждам защо обръщате толкова много внимание на нещо, което не ви интересува и точно с 3 натискания на мишката можете да ликвидирате. Уважете домакините. Те трябва да платят наема на нашата говорилня, в която ние, ако искаме, можем да си говорим за офф-роуд.
              Наздраве
              Подкрепям, и аз това се опитвах да кажа

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                ...нещо, което не ви интересува и точно с 3 натискания на мишката можете да ликвидирате...
                Е, аз точно така и направих, но като на не особено светнат в канцеларските технологии, си ми седеше като някакъв проблем - чисто технически, но не и че не дразни де.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз съм супер обидена от тези ЛС-та. Не е честно и не е в правилата на Форума, което не ми харесва! Егати, и аз мога да продавам гащи на пазара и да ги рекламирам тук, но ще ме порежат. Та г-жа Реклама - от къде на къде ... Тъпотия!
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Явно не знаете че само в платените форуми/ форуми в които да участваш се заплаща такса/ няма реклами и лични съобщения от всякакъв тип.

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                      Явно не знаете че само в платените форуми/ форуми в които да участваш се заплаща такса/ няма реклами и лични съобщения от всякакъв тип.
                      Ами явно не знаем. Това което знаем е, че в други форуми, някои от тях не по-малки, не си позволяват точно такъв вид реклама. А, някои нямат реклама под никаква форма, и по думите на собствените им, не планират да има такава.
                      И да отговоря предварително на въпроса - да, това е в тая галактика, на тая планета.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Въпросът е за рекламите по принцип, защо на лични или точно за тази?
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          А, някои нямат реклама под никаква форма, и по думите на собствените им, не планират да има такава.
                          Ами ограничи се до форумите с богати собственици, дето нямат нищо против да плащат. Някой да не те е вързал на въже тук? Както и всички обидени между впрочем. Мен като ме обидят някъде си тръгвам и си намирам място, където не ме обиждат.
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                            Ами ограничи се до форумите с богати собственици, дето нямат нищо против да плащат. Някой да не те е вързал на въже тук? Както и всички обидени между впрочем. Мен като ме обидят някъде си тръгвам и си намирам място, където не ме обиждат.
                            Тия съвети не струват, затова си ги запази за лично ползване! Тъй като се явяват като непоискани, могат да минат и за спам.
                            Въпреки това, ако някога се нуждая от съвет, обещавам да те имам предвид!

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Тия съвети не струват...
                              Това не е съвет! Това е предложение базирано на един от двата възможни към момента варианта: 1. Примирявате се с "обидите" и търпите рекламите. 2. Сменяте форума.
                              Надявам се Венци да не вкара третия вариант.
                              Другото се нарича реване по всички възможни теми.
                              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Това не е съвет! Това е предложение базирано на един от двата възможни към момента варианта: 1. Примирявате се с "обидите" и търпите рекламите. 2. Сменяте форума.
                                Надявам се Венци да не вкара третия вариант.
                                Другото се нарича реване по всички възможни теми.
                                Вероятно четем различни неща. Аз не приемам съвети от всеки. Кога и как поисках от теб да ми дадеш съвети и предложения?

Бих се радвал ако можеш да ме цитираш - кога и къде съм споменал че съм обиден? В случай че това те затрудни, и в същото време, казано от твоята уста, би звучало като изопачаване на думите ми.

...Мен като ме обидят някъде си тръгвам и си намирам място, където не ме обиждат.
                                Ако трябва да бъда честен, това не го разбрах. Някъде е обширно понятие. Тук (форума) също е накъде. Ако някой внезапно те обиди във форума, ще се окаже че ти си бил обиден някъде. И съответно ще запалиш джапанките?

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X