Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Скоро бях награден с бан за част от творчеството ми във форума. Модератор ме обиди с подигравателно обръщение.Аз не можах да се науча като ме плеснат по бузата да обърна и другата ,напротив,възпитан съм ако ме ударят по бузата,много бързо да ударя нахалника и по двете бузки.Верен на себе си обидих модератора моментално.Той се засегна и със съобщение на”лична” ме заплаши ,че друг модератор ще ми даде „награда за цялостен принос”.Засмях се на глас и "тръпки ме побиха" от ужас.Наказанието ми изтече и вече не съм БАНдит...за кратко най-вероятно
    Част от модераторите са се вживяли на някакви „богове”, и вярват (ама наистина го вярват), че са първи сред равните членове във форума.Слава на великия архитект на вселената,че тази част от тях е малка. Та това в живота им най-вероятно е първото гласуване на доверие от такъв мащаб.
    Имат неверни преценки за това коя тема е важна за хората и коя не е.
    Прекаляват със забележките за правопис и други дреболии и затова много свестни членове вече не пишат,а можеха да са от полза на всички,защото са страхотни професионалисти в областта в която работят,но правописа не им е силната страна.
    Резултата е десетки(десетки са само тези,които лично познавам) пичове,които от години не влизат тук,а са ценни.Точно част от тях са направили тази медия толкова известна.

В тази връзка имам предложения за промени във форума:

1.Желая да не се вижда рейтинга ми и точките при гласуване,защото доста хора с висок рейтинг,както и модератори са измамили наши колеги ,които са имали неблагоразумието да се доверят на виртуален рейтинг.Искам да съм наравно с най-новите членове на форума,а ако кажа нещо умно те ще ми повярват.Ако пък пиша глупости,няма значение,какъв ми е рейтинга.

2.Желая да имам функция в настройки,която да ми позволява да вкарвам и модератори в „списък с игнорирани”.Тази функция е уникална в този форум,но е само за обикновените членове.Чрез нея сам избирам на кои хора да не мога да чета словоизлиянията и така не мога да влизам в словесни спорове с тях,разбира се няма и да ги обиждам.В тази връзка е искането ми да мога сам да се лишавам от възможността да чета мненията на някои от модераторите.

3.Третото ми желание към златната рибка,за съжаление не е възможно да се осъществи.Правилния подбор от банката кадри.Знам ,че е утопия,но не ми пречи да си го пожелая.

ПС:Моля не ми задвайте въпроса ,кой/кои имам предвид.Сега ще се вживея в ролята на модератор и ще напиша.Използвай търсачката !!!
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Айдее, имаме си поредния онеправдан дисидент.

Ама като си седнал на рИвеш на мегдана, да беше попитал хората как биха реагирали, ако някой нарече децата им "копелета". Нещо, което ти направи (освен другите обиди) по адрес на колега, който нито беше отправил някакви обиди към тебе, нито пък е от тези, които имат навик да раздават картони.

А като не щеш да ти се вижда рейтинга - влез си в настройките и си го скрий! Поради кризата персоналните секретарки са съкратени ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

От: До: ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Айдее, имаме си поредния онеправдан дисидент.

Ама като си седнал на рИвеш на мегдана, да беше попитал хората как биха реагирали, ако някой нарече децата им "копелета". Нещо, което ти направи (освен другите обиди) по адрес на колега, който нито беше отправил някакви обиди към тебе, нито пък е от тези, които имат навик да раздават картони.

А като не щеш да ти се вижда рейтинга - влез си в настройките и си го скрий! Поради кризата персоналните секретарки са съкратени ...
      Не съм наричал децата на колеги копелета.Объркал си темите нещо.Пусни думата"копелета" на търсачка и ще се убедиш,че не фигурирам.Нарекох един пич смотан.Рейтинга съм го отстранил преди повече от година,говоря за точките при гласуване,които ми се виждат и още две неща...
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
        Не съм наричал децата на колеги копелета.Объркал си темите нещо.Пусни думата"копелета" на търсачка и ще се убедиш,че не фигурирам.Нарекох един пич смотан.Рейтинга съм го отстранил преди повече от година,говоря за точките при гласуване,които ми се виждат и още две неща...
        Не ти излиза в търсачката, защото си го писал на ЛС и понеже колегата е обиден го препрати за разглеждане! Ако продължаваш да настояваш ще го публикувам цялото тук, за сега се въздържам, защото това е лична кореспонденция, но както и да го погледнеш това са обиди, нищо че не са на всеослушание, а на ЛС. За гласуване за репутация с обиди има много наказани, за обиди на ЛС също!
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          ... Рейтинга съм го отстранил преди повече от година...
          Чудя се, как ли се нарича човек, който лъже, как да го нарека за да не го обидя? Вчера, с новия формат на форума, все още си стоеше... стоеше си и оня ден, със стария изглед на портала.
          По повод забележката за българския език, грамотните хора знаят, че преди препинателните знаци, не се оставя интервал, а се оставя след тях. За употребата на пълен член, ще пропусна... За грамотни в България се считат тези, които са си получили дипломата за основно образование... без връзки, т.е. не са си я купили.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От: ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Сега разбрах.Модераторът stas , е син на ваш колега.И понеже се е почувствал обиден е препратил кореспонденцията между мен и него на мама и на всички познати на баща му модератори,а те са ме наказали.Ясно.Разбрах.На баща му се извинявам тогава,сигурно е добър човек.

А аз съм бил ревал на мегдана ;-))).
            Моля да не бъда разбран погрешно.Не се оплаквам че съм бил наказан.Форума си има правила и явно съм ги нарушил.Просто направих три предложения,които на мен ми харесват и не ангажират никого със задължително взимане на становище по тях.

Коментар

От: ЖЕЛАЯ ДА НЯМАМ РЕЙТИНГ ! И ОЩЕ ДВЕ ЖЕЛАНИЯ.

Определено съществуваха по-добри начини за завръщане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X