Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо изчезна обявата ми ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо изчезна обявата ми ?

Според правилника за публикуване на обяви в раздел "Продава" би трябвало да имам достъп до тази възможност. Моля все пак да ми посочите конкретната причина за изтриването на обявата ми.
    Благодаря

До: Защо изчезна обявата ми ?

Да не си имала повече от две обяви. Също така ако не е съдържала необходимите реквизити (телефон, цена и др.) също ги махаха по едно време.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Телефон няма, но има постоянно включен скайп. Няма снимки просто защото чарколяците са повечко и са опаковани и надписани в гаража ми. Идеята е да разопаковам, снимам и изпращам снимка лично на всеки заинтересован. Дано някой модератор все пак обясни. До този момент единствената ми обява беше в темата "За един лев", изпратих седалките на човека и получих едно "мерси". Не съм търговец !

Коментар

Мисля че току що сама си отговори. Няма смисъл от обяви, на които няма снимки на това което се предлага. Такива са правилата явно. Ама да не изземвам правата и задълженията на модовете, някой ще ти обясни.
        Последно редактирано от NOTY; 24-04-10, 13:56.
        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Телефон няма, но има постоянно включен скайп. Няма снимки просто защото чарколяците са повечко и са опаковани и надписани в гаража ми. Идеята е да разопаковам, снимам и изпращам снимка лично на всеки заинтересован. Дано някой модератор все пак обясни. До този момент единствената ми обява беше в темата "За един лев", изпратих седалките на човека и получих едно "мерси". Не съм търговец !
          Търговец или не,правилата са за всички,включая модератори.
          Без снимки,с опцията да ги има "при поискване",тази обява няма да види бял ден тук.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Не всички ползваме Скайп.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Не всички ползваме Скайп.
              ОК
              Това ще го имам предвид

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X