Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо има ограничения за новите потребители?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: До: Защо има ограничения за новите потребители?

    Правилата и спазването на добрия тон в този форум ми допадат! Той е като енциклопедия за начинаещите и неопитните! "Изчистен" е от излишни и неуместни коментари и получавам наготово информация от препатили колеги , споделящи опита си!
    Като Библия е! Четеш и винаги има какво ново да научиш! Пиша от гледната точка на начинаещ и съм благодарен и на админа и на модераторите и на участниците!

    Коментар


    • #32
      От: Защо има ограничения за новите потребители?

      Мнение на Венцислав Петров
      Отскоро въведохме нови правила които да помогнат да се отсеят хората които се регистрират само да си пуснат една обява, спамърите и въобще тези които идват тук с други намерения несвързани с насоката на портала ни.

      И така:

      Всички които до момента нямат нито едно мнение са преместени в групата "регистрирани". В тази група влизат и току що регистриралите се. Всички от тази група нямат право на Лични съобщения и всяко тяхно съобщение се модерира задължително. Нямат право на прикачени файлове и редица други ограничения. Тоест това са хора ограничени максимално във всякакво отношение.

      В момента в който надхвърлят присъствие тук повече от два дни + 20 мнения или нивото им на репутация надхвърли 1 тези потребители автоматично се прехвърлят в групата "Активни потребители" където се ползват от пълните права за публикации, Лични съобщения и т.н.

      Горната процедура не важи за ново регистрирани потребители които обаче имат референция от вече присъстващ тук активен участник. Тези потребители получават пълните права веднага след регистрацията.


      Аз съм регистриран Ноември 2010 имам,имам 13 публикаций и все още съм с статут "Младши Участник".Дори профила не мога да си видя...


      Коментар


      • #33
        От: Защо има ограничения за новите потребители?

        Първоначално публикуван от str_racer4eto Преглед на мнение
        надхвърлят присъствие тук повече от два дни + 20 мнения
        Нямаш 20 мнения. Спокойно като ги направиш ще имаш правата за които претендираш.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

        Коментар


        • #34
          От: Защо има ограничения за новите потребители?

          Незнам дали е тук мястото но за да не пускам нова тема. Миналия ден пускам мнение в тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113834 ама още не мога да си го видя в смисал не е одобрено ли дднз.Беше си съвсем по темата, незнам, Вие ще кажете... Моля за отговор.

          Коментар


          • #35
            От: Защо има ограничения за новите потребители?

            Ее пак не ми е излезнала темата тук: http://www.offroad-bulgaria.com/show...=117589&page=1 не е ли подходяща. По принцип за колко време се разглеждат мненията който са на новите участници дали са подходящи да бъдат пуснати в темите, защото в споменатата тема мнението пак ми е от няколко дни. Моля този път за отговор, в смисал такъв че да не Ви питам само защо ми няма мненията.Благодаря!

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X