Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво са червените картони в този портал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво са червените картони в този портал?

А, как е вързана, ако е вързана, "репутацията" с "картоните"!
    Може ли да обясниш и тази опция Венци ???!!!

Да бе за какво са тия картони. Аз дадох два на Димата ама нищо не стана

Коментар

Жълти или направо черени му връчи?

Коментар

Ей какви сте бързи, точно мислех след като стана ясно с репутациите да минем на тази екстра. Между системата за нарушения и репутацията няма нищо общо и си работят независимо.

Та на въпроса. Системата с картоните тоест предупрежденията е с цел да отправя предупреждение към определен потребител от друг потребител. Идеята е по този начин при големи и натоварени форуми самите потребители да помагат на модераторите за да могат те да се справят с натоварването. В момента има следните видове нарушения:

1. Спам, реклами
        2. Обиди към друг(и) участник(и)
        3. Нарушение на правилата за подпис
        4. Неподходящ език

Всяко нарушение добавя 1 точка към сметката за нарушения на съответния потребител и точката е валидна десет дни след които изчезва. Ако през тези дни дадения потребител събере определен брой наказателни точки автоматично му се включва бан който също така автоматично му се маха след определен период от време. Тези времена и нива от точки се настройват тъй че давайте предложения. За всяко нарушение се образува атоматично и отделна тема във форума за модератори където те преценяват... Така е на теория, предстои да пробваме. Тази система служи като инструмент който позволява на Модераторите да банват всеки потребител който не спазва правилата без да се обръщат към Администратора.

Давайте да я проверим и настроим. Молбата ми е Севдо примерно да добави нарушение на Стефан да кажем. След това някой модератор да добави на Стефан и т.н. Давайте помагайте да настроим правилно системата. Единственото което се иска е да репортвате някакви нарушения да видим какви са най-разумните настройки...
        VPetrov.photography

Коментар

Добавяйте, добавяйте. Вече съм ви турил кръстчета в тефтерчето. После като ви намерят, и главният по препиванията в Пирогов ще ридае и ще си къса престилката на гърдите.

Коментар

Стефане знаеш ли на къде е пътя към съблекалните

Коментар

А картоните, само от модераторите ли могат да се връчват Защото аз при мен, картони не виждам.
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Да бе за какво са тия картони. Аз дадох два на Димата ама нищо не стана
                Лелееей!!! Страшно гот!!! Не за Димата де, ама си представих как му шибаш картоните цъкайки, без да подозираш нищо...!!!

Коментар

С кеф ще му покажа на Стефан червен картон , ама как става?

Коментар

Моем ли му шибнем и язе един картон на Течо??!! Тренировъчно!

....Аз още не знаех, за какво са везничмите, а може и да ги нямаше,
                    и като видох тая власт, картоните,
                    и веднага я праснах на един, дето питаше, как се лови риба с ток!!!
                    Не за друго, ама ми я немаше КАРТЕЧНИЦАТА,
                    иначе, просто щях да му изпраскам една лента и толкоз!!!
                    .....Венци...???!!!

Коментар

даваите сега ни е паднал

Коментар

Добре бе, ти представяш ли си да я лови с НАПРЕЖЕНИЕ??? Или не дай боже с честота. С ток, с кво друго ...

Коментар

Искам и аз! Как да го цакам тоя картон????

Коментар

Извинявам се за подвеждането, червените картони са само за модераторите... Теста с kinex е успешен тъй че модераторите могат вече да ги ползват без проблем.
                            VPetrov.photography

Коментар

Ама какви интересни занимания сте си намерили тук. Не е истина
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X