Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ограничения в портала за новите потребители

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Ограничения в портала за новите потребители

  В нашия портал изключително много държим на качеството и стойността на всяко едно мнение.

  За новите потребители има правила, които да помогнат да се отсеят хората, които се регистрират само да си пуснат една обява, спамърите и въобще тези, които идват тук с други намерения, несвързани с насоката на портала ни.

  И така:

  Всички, които до момента нямат нито едно мнение, са преместени в групата "регистрирани". В тази група влизат и току що регистриралите се. Всички от тази група нямат право на Лични съобщения и всяко тяхно съобщение се модерира задължително. Нямат право на прикачени файлове, да виждат профила на другите, името им се изписва със сиво и редица други ограничения. Тоест, това са хора ограничени максимално във всякакво отношение. Освен това, тези потребители нямат право да четат и най-важните форуми за систематизирана информация и книги.


  В момента, в който надхвърлят присъствие тук повече от два дни + 20 мнения или нивото им на репутация надхвърли определен лимит, тези потребители автоматично се прехвърлят в групата "Активни потребители", където се ползват от пълните права за публикации, Лични съобщения и т.н.

  Имайте в предвид, че мнения пуснати в определени форуми като Купувам, Продавам и др., въобще не ви се броят. Най-важното е всяко ваше мнение да е смислено и полезно за другите.

  Горната процедура не важи за новорегистрирани потребители, които обаче имат референция от вече присъстващ тук активен участник. Тези потребители получават пълните права веднага след регистрацията.

  Съжаляваме за ограниченията, но те не са проблем за хора, които идват тук със сериозни намерения... Не забравяйте, че е достатъчно и една публикация, но която да е от полза за другите и веднага ви се махат ограниченията.

  Всички опити да публикувате празни мнения или спам само за да направите бройката и да станете активен потребител, освен че ще бъдат изтрити, могат да ви донесат и постоянна забрана за участие тук.

  Последно редактирано от Daniel; 14-05-13, 07:24. Причина: корекция на линк
  VPetrov.photography

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X