Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триене на теми

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Триене на теми

Не би ли било практично,когато се изтрива тема,/в случая обява - продавам/ накратко на лични конкретният модератор да се свежда доводите си,за да има елемент на обратна връзка,обучение, превъзпитание,нравствено израстване,и шанс за покаяние за заблудената овца,стига да не е рецидивист разбира се

До: Триене на теми

Би било вероятно по-ясно за "съгрешилия" точно какъв е проблемът с темата, но практично в никакъв случай, поради обема на работата.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
      Не би ли било практично,когато се изтрива тема,/в случая обява - продавам/ накратко на лични конкретният модератор да се свежда доводите си,за да има елемент на обратна връзка,обучение, превъзпитание,нравствено израстване,и шанс за покаяние за заблудената овца,стига да не е рецидивист разбира се
      Четири атрибута са колега,задължителните за валидна обява.
      Актуални снимки,цена,телефон за връзка и населено място.
      Има ги написани и в началото на "Купувам/продавам",както и в общите правила.
      Ползвайте бутона "преглед на публикацията",сверете си часовника има ли ги четирите изискавания и тогава публикувайте.
      Толкова ли е сложно,че трябва да израстваме нравствено,да се обучваме,превъзпитаваме и каеме?
      Аз мисля,че не е-ако се съглася с Вас,бих ви обидил неволно...

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
        Чудя се, защо често се случва така, че вместо да се четат правилата и да се научават отговорите самостоятелно, непрекъснато някой на някого трябва да "се обяснява". Предполагам, четенето не е проблем на когото и да било тук. Не случайно има цял раздел: Правила, работа с форумите, FAQ, FTP .... В една от важните теми в него (Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!), е посочено:
        4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.
        Независимо от това, искам за сетен път (дано и всички останали да го прочетат отново), да акцентирам върху спазването на правилата.
        Конкретно, за темата, която беше изтрита.

На 02-05-09, 15:16 е публикувана темата Продавам Вартбург 311. Независимо от направените покани:
        Първоначално публикуван от trajal
        А нещо ценички и откъде си. И телефон за връзка.
        ... отговор в темата не е посочен.

Днес, обявата отново се появява в този вид:
        Първоначално публикуван от To6o
        Имах голям мерак,дебнал съм къде ли не за този автомобил.Така и не намерих с регистрация,- собственикът починал,някои от наследниците в Америка........
        Строя къща,майторите ще ме изядат,а и ги продавам че виждам - няма да имам време и енергия която да вложа в тях.Продавам ги вероятно на загуба,не ми се смята.Единият вървеше до последно,докарах го на ход.Другият го докарах с платформа от Северна България,няма колянов вал,двигателят е свален за ремонт,и някъде са попиляли коляновият вал.
        Двата се продават само заедно,цената е общо 1000 лева.Иска ми се да ги вземе човек с афинитет наистина към ретрото,който да има възможности да възстанови,или направи реплика,или знам ли,абе не ми се иска да "умрат" така да се каже.

Как да остане тази обява, питам, при положение, че има утвърдени Правила за публикуване на обяви във форум Купувам-Продавам?
        А в тях, достатъчно ясно е записано:
        8. Задължителни елементи на всяка обява за продажба: телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.), цена и снимки (във формат не по-голям от 800х600 пиксела и без лого на портали за търговия и обяви на подобен род стока), както и да се упомене населеното място, в което се намира предметът.
        Надявам се, отговорът да е задоволил любопитството.
        Не на последно място по значение е обстоятелството, че ако за всяко изтрито мнение или тема отговорните модератори трябваше да пишат обяснения на непрочелите съответните правила участници, означава, че трябва непрекъснато да се занимават само с това. Ние също сме участници, не сме само "надзиратели" на писанията на другите.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Оставям темата да си стои, дано следващият на който не му е ясно, първо да вземе да я прочете... И използвам случая, да уведомя тези няколко десетки, които ми пращат е-поща всеки ден с въпроса: "защо не мога да публикувам обява" да отделят няколко минути, да прочетат и да си отговорят сами...

Създали сме достатъчно полезно място, от което всеки би могъл да има пряка и косвена изгода... Но не можем да бъдем бавачки и да подаваме с "лъжичка в устата", че и да го сдъвкаме преди това... Иска се и малко труд!
          VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X