Първоначално публикуван от Петя
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новия или стария форум ви допада повече?
Свий
X
-
някой преди мен също беше писал
а днес видях и един друг форум който ползва vBulletin
та ако може да се настрои форума така, че аватарите и кратката информация за потребителя да се показват отляво на мнението му,
а не отгоре ще направи прегледа на форума много по лесен
просто сега е едно неистиово скролване, и ако потребителя е написал мнение от 1 ред, то аватара му и данни те заемат по голяма част от екранаLR RR Classic VM2.5
Коментар
-
Народе новото форумче си е супер, сигурен съм в това. По-добър е от стария. Но някакси ме гони носталгията, а и съм такъв човек че трудно заживявам с резките промени. Ма това е - хора различни. Прогреса си върви и не се спира, а ние просто свикваме с него за добро или за зло.
Сега пуснах глас за стария - щото просто му бях свикнал и си бях като в къщи. В момента се чувсвам малко като гост някъде на непознато....
Но след известно време примерно половин - една година, ако можех бих гласувал с двете ръце за новия/настоящия/....
Коментар
-
Струва ми се че по този начин ще затрудним допълнително потребителите с малък екран. Идеята е че в нашия форум има много снимки и то с голяма резолюция и тогава ще намалим скрола във вертикална посока за сметка на хоризонталния което ми се струва по неприятно...
А най-добре е за да не скролвате постоянно да натиснете бутона:"Иди на последното непрочетено мнение" и ще се озовете направо там...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение...А най-добре е за да не скролвате постоянно да натиснете бутона:"Иди на последното непрочетено мнение" и ще се озовете направо там...
тази опция не я бях забелязалLR RR Classic VM2.5
Коментар
-
Новият форум е по-добре, но имам предложение темите да се пускат първо в главния форум 4х4, а после след изчерпване на темата (и систематизирането й) модераторите да ги преместват в подфорумите по марки - така ще се спести доста обикаляне из подфорумите.
Глаувам За новия форум."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Новият форум е супер! С две ръце "ЗА"
Извинявам се, ако съм засегнала някой заради правописа... От малка съм чувствителна по тематаМоже би защото това е от малкото явни начини да покажем, че се гордеем, че сме българи и държим на езика си - като го познаваме ...
Все пак е форум за офроад, затова моля да приемете извинението ми, а аз няма да се обаждам повече в този духНИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар