Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новия или стария форум ви допада повече?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новия или стария форум ви допада повече?

Чета различни мнения в темите и ми стана интересно колко хора са за стария форум и колко предпочитат новия. Интересно е да се види дали одъртяваме вече и все по-трудно понасяме промените
    69
    Стария беше по-добър
    21.74%
    15
    Новия е просто супер
    78.26%
    54

нека да има нови и по шарени неща,по весело е така,много добре е станал-браво

Коментар

Промените подържат духа, така че - + за новия!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

глас за новия

Коментар

Изобщо не мога да разбера за кво става дума. Мъка, брато. И единствената причина да не зяем и пцуем, е че казаха че технически старата машина вече се е претъпкала и не може повече. Новата е за пребиване, ама кво да праим, живот ...
          Сигурно полека - лека ще му свикнем. Види ми се че в това има много излишни неща, ама надали могат да се махнат. И кат ни мързи да си напишем собствена мегапрограма "Сайт къф требе" ...)

Коментар

Стефане ти точно да мълчиш. Този форум позволява да качваш картинки директно в темата без да работиш с FTP което така и не научи за толкоз години. Тъй че качвай сега картинки и само да съм чул че не може... И без това ми дължиш една бирена фабрика сега ще стане задължението ти концерн от бирени фабрики...
            VPetrov.photography

Коментар

Супер е

От скоро съм член на този форум, но на мен много повече ми харесва новият му вариант. Не съм мислила че може да ме заинтригува толкова много. Все още го изучавам и прочитам различните мнения които са изказани тук. Доволна съм че мога да науча много нови неща от тук.

Коментар

Не се таковай бе, кфи картинки, кфи бири! Аз още не мога да вдена сеа па къде да търся буквите да ги разгледам, ти ...
                Ей, нема да ме изкарвате компютърджия, щот ше ви намерим един по един! И още нема некой да не е плакал от такова. Само келнерката се кефи, ма кво да искаш от келнерка ...

Коментар

Добре де само ми кажете какво му беше на стария форум.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                    Добре де само ми кажете какво му беше на стария форум.
                    Нищо му нямаше, но този е много по-...
                    Разбираемо е, че хората свикват с нещо и след това им е некомфортно с новото и непознатото.

За голяма част от идеите, които искаме да реализираме, а именно - по-добра тематична насоченост и подреденост, бърз достъп до ценна и конкретна информация, пресята от стотиците хиляди мнения, единен календар на 4х4, ендуро, ATV и други събития за годината и много други функционалности - новият портал (по-точно новият софтуер на стария портал) ще бъде много по-удачен.

Още повече - има много интересни опции, с които всички тепърва ще се запознаваме - класификация както на теми и мнения, така и на потребители. Много по-лесна публикация на снимки. Оформяне на под-форуми, например в 4х4 по марки, нещо, за което ни обвиниха (потребителят "kernel" или "x_treme") в кражба, вероятно да, но не от друг български портал - в интерес на истината аз това го видях за първи път във форума на Difflock.com, един от най-добрите англо-езични портали и до днес, съществуващ поне от 5 години.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      ..... Този форум позволява да качваш картинки директно в темата без да работиш с FTP...
                      Ами че то и преди си можеше да се качват без FTP. Но новия ми харесва повече.

Коментар

В предишния можеше да се посочват картинки а не да се прикачват към темата. А посочването е неудобно защото ако сървъра на който са разположени изчезне или просто там се премахнат картинките тук темата остава без тях...
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          В предишния можеше да се посочват картинки а не да се прикачват към темата. А посочването е неудобно защото ако сървъра на който са разположени изчезне или просто там се премахнат картинките тук темата остава без тях...
                          Венци , всички снимки , които съм поствал в предишния форум не бяха през FTP. Но както и да е , факт е , че новата визия и организация на форума е по-добра. Поздравления!

Коментар

само моля ви спазвайте правописа....пълен и непълен член
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                              само моля ви спазвайте правописа....пълен и непълен член
                              ехеее, ама верно и аз съм против това да има неграмотни и да се пише направилно, най-малкото, защото дразни, на второ място показва културата на човека, ама Вие вече го обърнахте като в училище, все едно сме в час по литература. помня ли сега кога се пишеше пълен и кога кратък член
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X