Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нищо не вдявам.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нищо не вдявам.

Остава и аз да напиша (с тона на Стефан) "как да разбера в коя проскубана тема съм бил вече?"
    Щото преди ми беше ясно, ама сега в тия новите знакчета нищо не вдявам... Някой ще ми обясни ли или съвсем да спирам да влизам тук...
    Да, форума изглежда симпатично, ама хич не ми е удобно да се оправям с него...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Можеш да обърнеш внимание на бутона Въпроси и отговори като първа стъпка. Че превода отне месеци пък гледам малко се ползва...

А иначе най-отдолу в ляво има обяснение коя тема как е отбелязана...
    VPetrov.photography

Коментар

Аз не вдявам, защо като напиша отговор в някоя тема тя изчезва вместо да излезе най-отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Можеш да обърнеш внимание на бутона Въпроси и отговори като първа стъпка. Че превода отне месеци пък гледам малко се ползва...

А иначе най-отдолу в ляво има обяснение коя тема как е отбелязана...
        Браво на мен! Явно съм наистина много тъп, щот прочетох и сега - О ЧУДО!...Хептен нищо не вдявам вече...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Добре де, явно не ти е ден. Използвай жокер: помощ от приятел - вземи та звънни...
          VPetrov.photography

Коментар

Добре де, пликче от което се подава хартийка, ще рече, че има нови постове. Да, ама като отворя темата и прочета новото, тя си остава обозначена като тема с нови постове. И изобщо темите си седят обозначени по един и същи начин, независимо от всичко. Това така докато не натиснах "обзначи всички теми като прочетени", тогава пък дори когато отново има нови постове това не се идикира.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Аз не вдявам, защо като напиша отговор в някоя тема тя изчезва вместо да излезе най-отгоре
              И аз искам жокер!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                Добре де, пликче от което се подава хартийка, ще рече, че има нови постове. Да, ама като отворя темата и прочета новото, тя си остава обозначена като тема с нови постове. И изобщо темите си седят обозначени по един и същи начин, независимо от всичко. Това така докато не натиснах "обзначи всички теми като прочетени", тогава пък дори когато отново има нови постове това не се идикира.
                Ами аз и преди и сега правя едно и също. След като прочета една или няколко теми (по-точно мнения в тях), сега отивам горе вдясно на препратката "Бързи връзки" и оттам избирам "Днешни публикации". Така ми се зареждат тези, които не съм чел (по-нагоре).

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                  Добре де, явно не ти е ден. Използвай жокер: помощ от приятел - вземи та звънни...
                  Абе ще се помъча още малко и ще звънна после ако до никъде не стигна...

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Да, ама като отворя темата и прочета новото, тя си остава обозначена като тема с нови постове. И изобщо темите си седят обозначени по един и същи начин, независимо от всичко.
                    Бутон Refresh (или F5) помага
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение

Е те това цял ден ме гложди и съжалявам за стария форум .
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                        Е те това цял ден ме гложди и съжалявам за стария форум .
                        Ами на мен си ми излизат нормално темите с нови мнения в тях (т.е. . най-горе).
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Бозата е пълна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X