Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лични съобщения - предложение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лични съобщения - предложение.

Ако не е голям проблем за сървърите ви предлагам да вдигнете броя на позволените лични съобщения. За съжаление 70 са твърде малко Аз лично имам полезна информация която ми стои в личните съобщения и чета когато ми е нужна. Предполагам, че и при другите е така.
    GSM: 0898 554713
    Уебсайт: BULEXTREME.com

До: Лични съобщения - предложение.

Правиш си един текстов документ копи/пейст и може да ги препрочиташ колкото си искаш

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
      Правиш си един текстов документ копи/пейст и може да ги препрочиташ колкото си искаш
      Системен администратор съм Имам поне 10 домайна онлайн Мислил съм различни варианти да си съхранявам информацията достъпна от всякъде Въпроса е, че всичко това е свързано с много излишно натоварване. Много по удобно би било да ти е всичко на 1 място И форума и личните и информацията в тях

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
        Системен администратор съм Имам поне 10 домайна онлайн Мислил съм различни варианти да си съхранявам информацията достъпна от всякъде Въпроса е, че всичко това е свързано с много излишно натоварване. Много по удобно би било да ти е всичко на 1 място И форума и личните и информацията в тях
        Е при теб излглежда обема е много голям Аз обикновено каквото прочета след това трия

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
          Е при теб излглежда обема е много голям Аз обикновено каквото прочета след това трия
          Аз съм разпитвал хора как са си правили брони, слагали лебедки, чистили джанти и т.н. Това е информация която не знаеш в кой момент може да ти потрябва. Като я забуташ някъде след време може да забравиш къде е. Като си я имаш във форума под формата на лично е много удобно. Поне аз така мисля. Ако не е полезно за другите учасници - то тогава няма смисъл. Не вярвам, че ще е голям проблем за базата да ги поеме и затова предложих.

Коментар

@pH

Защо не пробвате:
            "Изтегляне на всички лични съобщения като:
            XML | CSV | Текст"
            и качване на ФТПто на форума.Или пращането им до собствен мейл,така ще са достъпни от цял свят

По този начин имате и архив и категорично запазване на съобщенията.

Имах случй в друг форум,при администраторска грешка да се затрият последните 30 съобщения...От тогава,както предложиха колегите - copy/paste.
            Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X