Нека тук пишат всички на които са им трили мненията и темите безпричинно, правени са им забележки, или по какъвто и да е начин субективно са им налагали рестрикций от старана на модераторите, с което се ограничават основни права, с оправдание, че "правилата са за всички, но за някой хора - важат", което ви е обидило и ви е накарао да се чувствате като наблюдаван гост-натрапник в личното пространство на модератора. Да пишат и хора който се дразнят от краткия и лаконично-обиждащ отговор "ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!!! и ти заключвам/изтривам/ темата!" сякаш си си позволил да отправиш въпрос към шефа на сицилянската якудза.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що ето МОДЕРАТОР и има ли почва у нас?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Що ето МОДЕРАТОР и има ли почва у нас?
Нека аз започна.
Беше ми изтрито два пъти мнение което не беше в разрез с правилата и пишех по темата, модератора реши, че не е важно, и си го изтри.
Даже ми отправи предупреждение. Моето мнение е, че модераторите са за да следят за спазването на правилата, а не за да решават кое мнение е важно, кой има право да се изказва и кой харесват или не.[CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
[CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]
-
Ако имате проблеми с изтрити съобщения, искате специална модерация на ваши теми моля свържете се със съответния модератор на форума - името/та му е написано под името на форума.
От тукНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от volokiN Преглед на мнениеНека аз започна.
Беше ми изтрито два пъти мнение което не беше в разрез с правилата и пишех по темата, модератора реши, че не е важно, и си го изтри.
Даже ми отправи предупреждение. Моето мнение е, че модераторите са за да следят за спазването на правилата, а не за да решават кое мнение е важно, кой има право да се изказва и кой харесват или не.
Приели сте тези правила при регистрацията в Портала. Моля, придържайте се към тях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар