Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що ето МОДЕРАТОР и има ли почва у нас?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Що ето МОДЕРАТОР и има ли почва у нас?

Нека тук пишат всички на които са им трили мненията и темите безпричинно, правени са им забележки, или по какъвто и да е начин субективно са им налагали рестрикций от старана на модераторите, с което се ограничават основни права, с оправдание, че "правилата са за всички, но за някой хора - важат", което ви е обидило и ви е накарао да се чувствате като наблюдаван гост-натрапник в личното пространство на модератора. Да пишат и хора който се дразнят от краткия и лаконично-обиждащ отговор "ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!!! и ти заключвам/изтривам/ темата!" сякаш си си позволил да отправиш въпрос към шефа на сицилянската якудза.
    [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
    [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

До: Що ето МОДЕРАТОР и има ли почва у нас?

Нека аз започна.
    Беше ми изтрито два пъти мнение което не беше в разрез с правилата и пишех по темата, модератора реши, че не е важно, и си го изтри.
    Даже ми отправи предупреждение. Моето мнение е, че модераторите са за да следят за спазването на правилата, а не за да решават кое мнение е важно, кой има право да се изказва и кой харесват или не.
    [CENTER]OPEL FRONTERA 2.0 SPORT CABRIOLET![/CENTER]
    [CENTER]КЕФ ТИ ДЖИП, КЕФ ТИ КАБРИО![/CENTER]

Коментар

Ако имате проблеми с изтрити съобщения, искате специална модерация на ваши теми моля свържете се със съответния модератор на форума - името/та му е написано под името на форума.

От тук
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от volokiN Преглед на мнение
        Нека аз започна.
        Беше ми изтрито два пъти мнение което не беше в разрез с правилата и пишех по темата, модератора реши, че не е важно, и си го изтри.
        Даже ми отправи предупреждение. Моето мнение е, че модераторите са за да следят за спазването на правилата, а не за да решават кое мнение е важно, кой има право да се изказва и кой харесват или не.
        Нека ви припомня точка 4 от Правилата.

Приели сте тези правила при регистрацията в Портала. Моля, придържайте се към тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X