Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо изчезват снимките от репортажите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо изчезват снимките от репортажите

Зравейте, наскоро изтрих някои снимки от албумите и колеги ме информираха, че за изчезнали от репортажите.
    Интересното е че отмоя компютър се виждат а други не. Има ли начин да се възтановят и как трябва да се процедира по принцип, тъй като все пак албумите имат лимит за снимки. Ще бъда благодарен ако някой ми обясни.
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

До: Защо изчезват снимките от рапортажите

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
    Зравейте, наскоро изтрих някои снимки от албумите и колеги ме информираха, че за изчезнали от репортажите.
    Интересното е че отмоя компютър се виждат а други не. Има ли начин да се възтановят и как трябва да се процедира по принцип, тъй като все пак албумите имат лимит за снимки. Ще бъда благодарен ако някой ми обясни.
    Съвсем нормално е да изчезнат, защото в репортажите ти в същност са сложени не самите снимки, а връзки към тях. Т.е. при отваряне на темата, снимките се дърпат от албумите. Като ги изтриеш от там, няма как да се покажат в репортажа.

На твоя компютър ще се виждат, докато не си изчистиш временните интернет файлове. Засега снимките още са ти в кеша.

Ако не ти стига мястото в албумите - обърни се към администратора и поискай да даде достъп до FTP сървъра, където да мяташ снимките.
    А оттам после няма да ти даде да ги изтриеш, ако към тях има линкове от форума.

П.П. За въстановяване - могат да се възстановят, ама ако са повече, ще е малко пипкава работата, защото трябва да се редактира всяка една връзка към снимка, като се зададе новия й адрес.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

П.П. За въстановяване - могат да се възстановят, ама ако са повече, ще е малко пипкава работата, защото трябва да се редактира всяка една връзка към снимка, като се зададе новия й адрес.
      Благодаря за разяснението! Стана ми ясно какво съм направил. Сам мога ли да си поправя золума или нямам такива права
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
        Сам мога ли да си поправя золума или нямам такива права
        След като е изтекло времето, през което е възможно да се редактира, не можеш да пипаш повече. Ще ти трябва съдействие от модератора на раздела или от супермодератор. Може би най-добре ще е ти да си дръпнеш в текстов файл съдържанието на репортажа, така че да се виждат адресите на снимките, да го редактираш с новите им адреси и след това да го дадеш на модератор да замени оригиналния с редактирания.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X