Здравейте! Преди около месец при гласуване с отрицателен вот някой ми отне 44 точки и акаунта ми беше ограничен по отношение на ЛС ,цензуриране на мненията от модератор, непозволен достъп до публичният профил и други. Четох теми по въпроса и разбрах горе долу как действа тази точкова система за оценяване. До тук добре. Преди 2 дни забелязах, че отново мога да пращам ЛС, можех да виждам публичния профил и предположих, че ограниченията са ми отменени. Погледнах си точките и си бяха същите -44. Днес обаче виждам , че отново имам същите ограничения. Не мога да разбера защо се получава така и кога ще имам пак правата на утвърден участник. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ограничен акаунт
Свий
X
-
До: Ограничен акаунт
Нивото ви на репутация е твърде ниско(червеното квадратче горе в дясно), когато тя се вдигне никът ви ще стане син и ще имате право на лични съобщения, на обяви и т.н.
Може би някой е гласувал положително за вас и затова системата ви е допуснала за малко с друг статус или заради броят ви мнения.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
-
Не знам как точно действа системата, но днес след обяд влизах във форума и отново имах правата, никът ми беше син. Точките ми пак си бяха -44. Сега когато влязох отново нямам права и започвам да се замислям дали е възможно проблема да е в браузъра ми.
Диян Димитров
Коментар
-
Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнениеБлагодаря на всички които ме подкрепиха с вота си.
Колега, нямате право да коментирате това.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнениеБлагодаря на всички които ме подкрепиха с вота си.
LZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар