Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?

Тук по идея си е диктатура. Макар, че не го повтаряме всеки ден. Въпреки това, ценим всеки участник и банваме наистина в краен случай.

Ако някой иска, ще си каже. Като му изтече бана, или извън форума. Няма ние да му правим излагацията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Тук по идея си е диктатура. Макар, че не го повтаряме всеки ден. Въпреки това, ценим всеки участник и банваме наистина в краен случай.

Ако някой иска, ще си каже. Като му изтече бана, или извън форума. Няма ние да му правим излагацията.
      Добре, но за какъв срок е Бана? Логично е да се даде тогава възможност на Баннат участник да се защити.

Защото много "герои" пишат от други никове и трябва да мине много време, за да ги разконспирираме, не по ай-пи, а по техните мнения. Има си и мърша "естествено", нали затова сме "стадо".
      Нека да има възможност да се защити, или поне да обясни, ако има желание.

Един от баннатите участници в този форум в личен разговор сподели, че някой от неговия ник е писал глупости, но и до сега не е разбрал кой точно го е оклепал. Няма да му кажа името, ника му не съм го знаел и той не пожела да ми го каже.

Но винаги, като окъпят някой, чиито постове са ми правили впечатление, било то положително или отрицателно чета неговите последни постове. Естествено модератора е разчистил, но все пак в някои случаи се забелязва, че е имало причина, а в други-не.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Празници са !!! Дайте амнистия на съгрешилите

шегичка

Коментар

Не разбирам защо толкова държите на пикантериите? Всички модератори са в течение за причините, за бана и обикновено сме на едно мнение. Понякога, макар и много рядко, възникват разногласия, било за срока на бана, или дали да не се даде допълнителен шанс, да проверим, дали човекът си е взел поука... и те винаги са били решаване в полза на "подсъдимия". Имало е случаи, когато баннат се е регистрирал с нов ник, а ние си затваряме очите, с надеждата, че въпросния си е взел бележка. Уви, в повечето подобни случаи, много скоро се стига до нов бан...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Имало е случаи, когато баннат се е регистрирал с нов ник, а ние си затваряме очите, с надеждата, че въпросния си е взел бележка. Уви, в повечето подобни случаи, много скоро се стига до нов бан...
            Е, не винаги, за да започне някой да ми напомня на друг баннат ми трябва доста време.
            Търгашите не ги броя, те са ясни.

Въпроса ми в частност е за kirokokala, а по принцип да има прозрачност за срок и причина.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Тук май е пообесненичко http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41311
              ,а тук в последния пост е категорично и ясно: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41238

Коментар

БАН ЛИСТА

Струва ми се ,че има смисъл от една такава тема.От такава тема също може да се извлече поука.
                Освен това- за мен този форум и изобщо Портал,е проявление на древния Български Саракт само че във виртуална форма.
                И в Саракта Съвета на боилите е взимал своите решения касаещи всички.Изобщо,приликите са много.
                Наистина за някои може да не се дава обяснение,но в една такава тема се казва кратко-днес Мещера получи БАНичка.завинаги или до едикогаси.Примерно,като изтаврези...Нещо такова...
                Лично мнение!

А,и да питам-къде и как да разбера как се правят или дават препоръки от утвърден участник за нов такъв?

Коментар

Вече споменахме защо бан-листата няма да е публична. Евентуално ще може да се проверява за конкретен участник и това е максимумът по въпроса. Може древните да са били по-мъдри от нас, съвременните, но преди всичко са имали друго обществено устройство и други проблеми за решаване. Не е гарантирано, че решенията им са приложими днес.

Препоръки - не знам да има отделен ред. Дават се на ЛС до някой с административни права.

Коментар

Вече споменахме защо бан-листата няма да е публична. Евентуално ще може да се проверява за конкретен участник и това е максимумът по въпроса. Може древните да са били по-мъдри от нас, съвременните, но преди всичко са имали друго обществено устройство и други проблеми за решаване. Не е гарантирано, че решенията им са приложими днес.

Препоръки - не знам да има отделен ред. Дават се на ЛС до някой с административни права.

Благодаря Ясене!
                    Напълно изчерпателно.

Коментар

...Препоръки - не знам да има отделен ред. Дават се на ЛС до някой с административни права.
                      Имаше го някъде в профила, но явно е премахнато.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Да добавя - Боилите са били благородници с власт и собственост. Модераторите са просто катаджии. Не бъркайте двете понятия, не е здравословно нито модераторите да си повярват че са боили, нито за другите потребители да мислят че са.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Няма. Да не мислиш, че лесно се прави такова чудо?
                          Историята на Мерцедес-форума доказа,че изобщо не е така-от един се нароиха още 3-4,ако не и повече!Наистина в пъти по-малки са от този!Просто някои сериозни проблеми,пропуски,грешки и откровенни простотии изгониха много читави хора,които при това силно обичаха марката,посъбраха се,организираха се,и така...сега първия форум е доста назад от някои от по-новите...
                          Инак за наказанията съм убеден,че често много зависят от настроението на модератора,понякога са на лична основа и т.н.!
                          Ама защо ли ви занимавам излишно-форума е частен,което си има предимства!Дано модераторите спазват добрия тон дори и да наказват-прави много добро впечатление,а и по-добре охлажда страстите!Казвам го от личен опит,щото имам едно-две наказания,и едно предупреждение(заслужени)
                          Последно редактирано от mbenz; 16-03-10, 23:22. Причина: допълнение
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            ...Ама защо ли ви занимавам излишно-форума е частен,което си има предимства!
                            Държавни форуми няма, всички са частни. По-точно, сещам се за един държавен (с доста уговорки) - на митницата.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Държавни форуми няма, всички са частни. По-точно, сещам се за един държавен (с доста уговорки) - на митницата.
                              Имах предвид форумите,които са към клубовете с идеална цел,а не държавни,разбира се!Там длъжностите са изборни,решения се взимат от УС,има допитване до членовете(уж),и т.н.!
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

До скоро можех смело да заявя че това е моя форум (мястото къде ми е добре и изпитвам симпатия ) ама след няколко лични съобщения вече не съм на това мнение . Както имаме два синода така ще имаме и няколко оффроад форума . Така че четете УСЛОВИЯТА и ги спазвайте че БиГ Бай БРАДЪРА чете и не пропуска или пропуска това което му е удобно и полезно и аз вече не знам . Някой да ме поправи ако греша !
                                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X