Мога ли да разбера причините за банване на конкретен участник?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?
Свий
X
-
До: Мога ли да разбера защо някой участник е баннат?
Отговорът на въпроса е - не.Първоначално публикуван от Petyr Преглед на мнениеМога ли да разбера причините за банване на конкретен участник?
Това, за какво е наложено ограничение на даден потребител, касае него и администрацията на форума.
Ако е имало нужда причините да бъдат огласявани, щеше или да има опция - това да се вижда, или щеше да е изрично посочено в правилата.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
Преди ме интересуваше за 1 участник, после за друг, а сега да задам същия въпрос за kirokokala. http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=7441Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеРаботи се по въпроса при получен бан да пише кратка информация защо е наложен, достъпна на всички. Или поне да пише кога изтича.
Това момче беше много готино, защото сам си "уреди" превоз от Сф. до Шумен с Едимоторс за Ендуро Шумен 2007, и ... после изчезна. След 2 год. се появи отново и го окъпаха. Интересуват ме причини и срок.
А ако няма техн. възможност за причините и срока на Бана, може да се направи 1 видима за всички тема в която да се пише за всеки окъпан с 1 пост. Не вярвам да е голямо затруднение, защото не са чак толкова много.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
И на мен ми беше любимец, но за съжаление "настъпи котката по опашката" при това сериозно и ПРЕДНАМЕРЕНО.Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение....
Това момче беше много готино, защото сам си "уреди" превоз от Сф. до Шумен с Едимоторс за Ендуро Шумен 2007, и ... после изчезна. След 2 год. се появи отново и го окъпаха. Интересуват ме причини и срок.
....
Коментар
-
Имаше доста убави момчета.Беше убаво да се каже кое защо и как се изгониха
Са сайта е частен и трябва да се съобразяваме с това
Кой не му изнася да прави друг сайт
и кво ше станат хиляда
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Така е Тони. Може и повече да се нароят.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение...Кой не му изнася да прави друг сайт
и кво ше станат хиляда
Обаче - с колко постоянни участници, които при това, да са хора, които си заслужава да познаваш, както е тук.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Няма. Да не мислиш, че лесно се прави такова чудо?Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение... кво ше станат хиляда
Коментар
-
Нека да го обясня и по друг начин:
Банването е крайна мярка. Всъщност, малко се срамуваме да я прилагаме, защото това значи, че не сме успели с добро. И е нормално да не го обявяваме на всички, както в нормалния свят не се обявяват публично смъртните присъди.
Доколкото знам, работи се по функция, с която ще може да се проверява за конкретен участник, защо или поне докога. Но, това ще е достатъчно дискретно.
Коментар
-
Становището ми само допълва това на Ясен,а именно:
-Няма как да подпишеш едно,като пълноправен участник,а после да прокламираш друго.
-Не е възможно/нормално да имаш нагласата да си съгласен с общоприетите правила тук,в последствие да ги хулиш и отричаш.Най-малкото е нелицеприятна форма на дву/многоличие...
-Това е колеги/другари-мога още доста да споделя с вас за вижданията си,но няма смисъл-умните и между редовете могат да прочетат.
Мразени,хулени,отричани-този Форум щеше да е поредната "супа шкембе"/такава няма,поради липса на фиде/,без тези,които им се налага да баннат даден участник тук,и то основателно,спрямо поведението му и погазените правила лично от него...
Коментар
-
Абсолютно безпристрастно смятам, че "обяснението" на санкцията е вид уважение към партньора, всъщност, ако го няма става монолог, диктатура и т.н. Всички ние сме тук, защото ни харесва, или искаме, или нещо друго, а не защото сме допуснати, и в този смисъл: "Ние сме 50 000, на кой му пука, че ще изгоним 10 !"не е авторитетно. Всъщност това е метафора, но изразява достатъчно ясно едно мнение. Пак повтарям, че не вземам страна, защото съм бил свидетел на двете крайности...просто изказвам мнение. Поздрави !Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНека да го обясня и по друг начин:
Банването е крайна мярка. Всъщност, малко се срамуваме да я прилагаме, защото това значи, че не сме успели с добро. И е нормално да не го обявяваме на всички, както в нормалния свят не се обявяват публично смъртните присъди.
Доколкото знам, работи се по функция, с която ще може да се проверява за конкретен участник, защо или поне докога. Но, това ще е достатъчно дискретно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар