Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за календара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за календара

В информацията за събието защо да не се слага линк към темата за съответното събитие във форума?
    Например това да има линк към тази тема?

До: Предложение за календара

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
    В информацията за събието защо да не се слага линк към темата за съответното събитие във форума?
    Например това да има линк към тази тема?
    Календара се прави предварително, а самите теми се пускат седмица, две преди самото събитие.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Календара се прави предварително, а самите теми се пускат седмица, две преди самото събитие.
      Хмм, не съм забелязал такова нещо, но не виждам какво пречи да се редактира, като се пусне темата.
      Също така не е ясно какво е събитието, утре има и моторно, но от календара не се разбира ...

Коментар

аз мисля 4е трябва да пуснете по голям достъп до този форум прекалено мнго удобрения трябва за да те пусне да коментираш елементарни неща!

Коментар

Първоначално публикуван от limona Преглед на мнение
          Аз мисля, че трябва да пуснете по-голям достъп до този форум. Прекалено много одобрения трябва, за да те пусне да коментираш елементарни неща!
          Всяко ваше мнение до достигане на 20 поста или до 50 точки в репутацията бива одобряван от модератор. Иначе няма ограничения за това какво може да коментирате, изключая невъзможността за пускане на обяви.

п.п.Моля, спазвайте правилата за правопис в българския език.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X