Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com

  Уважаеми колеги,

  Всички големи решения свързани с представителството на портала, промени в него и прочие важни въпроси, се консултират и/или решават от Общественият съвет към него.

  Никой няма право, да говори или се представя от името на OFFRoad-Bulgaria.com без съответното надлежно решение на ОС, което е взето с мнозинство от участвалите в гласуването. Решенията на ОС стават валидни веднага след публикуването им в официалният форум на ОС, който е тук:


  Решения на Обществения съвет към OFFRoad-Bulgaria.com


  Общественият съвет, може да бъде сезиран по следната процедура:

  Участникът тук, който желае да сезира ОС, пише ясно и подробно описание на въпросът, който повдига. Ако искането е за организация на мероприятие, което да ползва ресурса на OFFRoad-Bulgaria.com то трябва да е добре аргументирано, с включени всички детайли, възможни участници, резултати, средства и методи за контрол, начин на провеждане и приключване.

  Пълната писмена аргументация, се изпраща до някой от СуперМодераторите като лично съобщение. Общественият съвет ще бъде сезиран, само след като СуперМодераторът прецени, че въпросът заслужава необходимият ресурс за обсъждане. Ако намери за ненужно обсъждането и искащият получи отказ, единствената форма за обжалване е, искането да бъде препратено към Администратор, за да бъде взето решение от общото събрание на СуперМодераторите и Администраторите. Това решение е окончателно и не подлежи на обжалване под никаква форма.

  В решенията си ОС, може да ограничава, разпорежда други необходими действия или назначава нови експертизи по съответното искане.


  Решенията на Общественият съвет към OFFRoad-Bulgaria.com не могат да бъдат обжалвани и са окончателни!


  Членове на Общественият съвет са участници избрани от Администрацията. Критериите за избор, както и правилата за това не са предмет на предлагане, обсъждане или решение от който и да било друг.
  Последно редактирано от Венцислав Петров; 25-02-11, 11:29.
  VPetrov.photography

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X